Vanhusneuvosto vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen tai päivittäisistä toiminnoista suoriutumisen taikka heidän tarvitsemiensa palvelujen kannalta.
Janakkalan vanhusneuvoston toimikausi on neljä vuotta kerrallaan.

Vanhusneuvoston jäsenet kokouspöydän ääressä.
Vasemmalta Kati Virtanen (siht.), Juha Salminen (valtuuston jäsen), Helena Puistola (pj, Janakkalan Eläkeliitto), Riitta Lindell (Janakkalan Sydänyhdistyksen pj), Paula Lindholm (Tervakosken Eläkkeensaajat). Kuva: Timo Martola

Vanhusneuvoston kokoonpano

Ikäautoilijan kuntokurssi syyskuussa 2024

Kurssi on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille autoileville ikääntyneille. Kurssilla ei ajeta, vaan se toteutetaan luokkamuotoisena opetuksena. Vanhusneuvoston ja Liikenneturvan toteuttama kurssi järjestetään kahtena päivänä, kestoltaan 3 tuntia/päivä. Eli yhteispituus kurssilla on 6 tuntia. Kurssipäivät ovat 2.9. ja 23.9.2024 klo 9-12 ja paikka on Janakkalan kunnantalon valtuustosali, Turenki. Molempiin päiviin osallistujat saavat todistuksen liikenneturvalta.  Kouluttajana toimii Ari-Pekka Elovaara.
Janakkalan kunta tarjoaa kahvit. Kurssille otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu tekstiviestinä tai sähköpostilla Helena Puistolalle p. 0407419774 tai helena.puistola@gmail.com.

Toimintasääntö ja toimintakertomus

Toimintasääntö

Muistiot 2024

Linkit