Tänään voidaan hyvin. Liikunnanohjaaja Jorma Vaara tekee kehonhuoltoliikkeitä metsässä.

Inspiroidu voimaan tänään hyvin ja anna arjen liikuttaa! Liikkuminen mielletään usein vain kuntosaliharjoitteluksi tai lenkkeilyksi. Ne ovat kuitenkin usein liian isoja suorituksia, joten niiden tekemistä siirretään tai ne jätetään kokonaan tekemättä, eivätkä ne korvaa tärkeää arkiliikkumista. Mikä on pienin asia, jonka voit tehdä hyvinvointisi eteen, juuri tänään? Pienikin liike lisää hyvinvointiasi.

Liikuntavinkkejä raskausaikaan ja sen jälkeen

Tänään voidaan hyvin. Nainen pitelee raskausmahaansa.

Pienelläkin fyysisellä aktiivisuudella on paljon hyötyjä sekä äidille että vauvalle. Säännöllinen liikkuminen kohentaa mielialaa ja tuottaa lisää hyvinvointia.

Raskaus tuo mukanaan lisää fyysistä rasitusta keholle ja liikunta auttaa kestämään tämän paremmin. Kevytkin ja ajallisesti lyhyt, mutta säännöllisesti tehty liikkuminen auttaa muun muassa ehkäisemään selkävaivoja, suonikohjuja, jalkojen turpoamista ja liiallista painon nousua.

Lue lisää ja poimi vinkit liikuntaan ja kehonhuoltoon

Ideoita perheliikuntaan

Tänään voidaan hyvin pelaila. Kolme tyttöä leikkii ja pelailee Turengin tekonurmikentällä.

Perheen kanssa liikkuminen on mukavaa ja vahvistaa perheen sisäisiä siteitä. Pienillä arjen valinnoilla voit välittää ja opettaa lapsellesi aktiivista elämäntapaa, joka puolestaan tukee lapsen oppimista ja kehitystä. Liikkuminen kannattaa tehdä mahdollisimman mukavaksi, jotta sitä tulee tehtyä säännöllisesti.

Tutustu:

Katso vinkkikirjastostamme ideoita perheen yhteisiin liikuntahetkiin

Ilo irti liikuntapaikoista

Tänään voidaan hyvin rampata rapuissa. Liikunnanohjaaja Jorma Vaara kiipeää ylös Tervakosken kuntoportaita.

Janakkalan liikuntapaikkoja ja niiden mahdollisuuksia esitellään Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun -hankkeen yhteydessä toteutetuilla videoilla.
Tutustu videoihin ja lähde liikkumaan.

Janakkalasta löytyy mm. kolmet kuntoportaat, neljä frisbeegolfrataa, kaksi avantouintipaikkaa hyviä tekonurmikenttiä, upeita ulkoilureittejä sekä lukuisia uimapaikkoja.

Lisää liikuntapaikkojamme löydät liikuntasivuilta.

Vinkkejä mitä voit tehdä juuri tänään

Tänään voidaan hyvin. Tyttö kävelee kesäistä metsäpolkua.

Tänään voidaan hyvin