Rantasauna.

Yhdistysten käytössä on kunnan tiloja seuraavin periaattein.

Turengin liikuntahalli ja Delfort Areena

Liikuntahalleissa voi pelata erilaisia pallopelejä. Liikuntatilojen vakiovuorohaku on keväisin ja jäljelle jääneitä vuoroja voi kysyä liikuntapäälliköltä. Varatut/vapaat vuorot löytyvät timmi-tilavarausjärjestelmästä. Liikuntatilojen käyttö on maksuton janakkalalaisille alle 18-vuotiaiden liikuntaryhmille (ryhmästä vähintään 60% on oltava paikallisia harrastajia). Maksu on eri paikallisilla seuroille ja ulkokuntalaisilla.

Liikuntahalleilta löytyy myös kuntosalit ja Delfort Areenalta voimistelutila sekä kahvio. Kahvio on mahdollista varata seurakäyttöön. Delfort Areenalta löytyy varastohäkkejä, joita voi vuokrata välineiden säilytykseen niille vuoroille, joille on myönnetty vakiovuoro.

Koulujen sisäliikuntatilat

Koulujen sisäliikuntatilat ovat seurojen käytössä syyskuun alusta toukokuun loppuun. Tilat ovat kesäajan kiinni. Vakiovuorohaku on samaan aikaan liikuntahallien vuorohaun kanssa. Varatut/vapaat vuorot löytyvät timmi tilavarausjärjestelmästä.

Ulkokentät

Janakkalasta löytyy monipuolisesti erilaisia ulkokenttiä. Ulkokenttävuorojen hakuaika on vuosittain tammikuussa. Ulkokenttien toimintakausi on 1.4. – 31.10. Kauden aloitus riippuu vallitsevista sääolosuhteista. Maksu on eri paikallisilla seuroille ja ulkokuntalaisilla.

Uimahalli

Uimahallilta on mahdollisuus varata vuoro. Vuorohaku on vuosittain toukokuussa. Jäljelle jääneitä vuoroja voi kysyä liikuntapäälliköltä. Vuorot näkyvät timmitilavarausjärjestelmässä. Tervakosken uimahallin toimintakausi uimahallin aukioloajan ulkopuolisissa varauksissa on 10.8.2021-14.6.2022 ja uimahallin aukioloajan sisällä olevilla vuoroilla on 11.8.2021-31.5.2022.

Mallinkaisten leirikeskus

Mallinkaisten leirikeskus on Janakkalan kunnan omistama leirikeskus Mallinkaistenjärven rannalla. Leirikeskuksen käyttökausi on 1.5. – 31.10. Leirikeskuksen ensisijaisia käyttäjiä ovat nuorisotoimen lisäksi paikalliset nuorisojärjestöt ja yhdistykset.

Kauden käyttövuoroihin on keskitetty haku vuosittain tammikuussa. Vapaaksi jääviä vuoroja voi varata käyttökauden aikana.

Tilavuokrissa on kolmiportainen hinnasto, paikalliset yhdistykset ovat halvimmassa hintaluokassa ja vuoroja jaettaessa etusijalla kunnan oman toiminnan rinnalla. Lisätietoja: nuorisotoimisto, sanna.nuorteva@janakkala.fi

Seuratalo

Seuratalo soveltuu erilaisten juhlien, näyttelyiden, kokousten ja koulutustilaisuuksien sekä teatteri- ja konserttiesitysten pitopaikaksi.

Juhlasaliin mahtuu 300 istumapaikkaa ja salissa on 7,5 m x 13,5 m -kokoinen näyttämö. Juhlasalissa on flyygeli. Juhlasaliin on yhdistettävissä tai erikseen käytettävissä kahvio, jossa on istumapaikkoja n. 80 hengelle. Kahvioon liittyvässä keittiössä voi valmistaa ruokaa pienille ryhmille, jakelukeittiöksi se riittää isoillekin ryhmille. Lisäksi Kino Tervakosken elokuvasali mahdollistaa esitystoimintaa.

Tilavuokrissa on kolmiportainen hinnasto, paikalliset yhdistykset ovat halvimmassa hintaluokassa. Seuratalon vuokraaminen tapahtuu nuorten työpaja Kinon kautta kino@janakkala.fi.

Keltainen talo ja Laurinmäen museo

Maksutta kokouskäyttöön yhdistyksille, joilla on talkoosopimukset alueen hoitamisesta kunnan kanssa. Muille yhdistyksille kokouskäyttöön 20€/tunti.

Keltaisen talon aukiolojen ulkopuolella kurssikäyttöön: kaikille avoin ja maksuton kurssi –maksutta, oman yhdistyksen ja/tai maksullinen kurssi – 20€/tunti.

Museoalueella saa järjestää kulttuurituottajan kanssa sovitusti alueen historialliseen henkeen sopivia tai luontopolkuun liittyviä, kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia.

Museon ja Keltaisen talon auki ollessa kurssit ja tapahtumat sopimuksen mukaan. Ei talvikunnossapitoa.

Ida Aalberg museo

Museolla saa järjestää kulttuurituottajan kanssa sovitusti museon henkeen sopivia tapahtumia maksutta. Museolla ei ole talvikunnossapitoa.

Pyhämäen kesäteatteri

Alue on vapaa käyttöön, ja korvaus nimellinen/sovittavissa. Voidaan myös vuokrata hyvälle taholle, jolla on näyttöjä, joka ottaa hallinnolliset järjestelyt itselleen ja pitää paikasta huolen.

Koulut ja päiväkodit

Tilojen käyttämisestä peritään käyttäjiltä vuokraa siten, että paikalliset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja muut yleishyödylliset järjestöt ja yhdistykset saavat tilat käyttöönsä edullisemman taksan mukaisesti. Hinnat päätetään vuosittain.

Kunnantalo

Kunnantalon kokoustilat ovat maksutta janakkalalaisten yhdistysten käytössä.
Tila varataan ja avain noudetaan kunnantalon aukioloaikoina palvelutoimisto Lyylistä.
Avaimen voi jättää lähtiessä pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon.
Kokoustiloissa on käytössä joko diginäytöt tai videotykit, jotka voi kytkeä omaan tietokoneeseen.

Aulan kahvion kahvinkeittimellä voi keittää kahvia. Suosittelemme omia kertakäyttöastioita, mutta keittiöstä löytyviä astioita voi hyödyntää, kunhan ne tiskataan käytön jälkeen. Kahviossa on myös kahviautomaatti, josta voi ostaa juomia.
Tilat ovat iltaisin vähällä käytöllä, mutta kunnan omat tilaisuudet ovat kuitenkin aina etusijalla ja tilanteen niin vaatiessa muut tilavaraukset perutaan.
Mikäli kokoustilojen käyttö edellyttää virka-ajan ulkopuolella kiinteistöpäivystäjän tai muun henkilön käynnin, niin kultakin käynniltä peritään 25 euroa.
Kokoushuoneet sopivat hyvin kokousten järjestämiseen ja valtuustosali mm. esitelmien sekä koulutusten pitämiseen.

Kunnantalon kokoustilat.