Tilat

Liikuntahalli on valmistunut keväällä 1997. Tilat ovat olleet tehokkaassa käytössä hallin valmistumisesta lähtien. Turengin liikuntahallissa on sali (38m x 23m), yleisurheilutila (juoksusuora 2 rataa 60 m, jossa pituushyppylaatikko sekä juoksusuoran päässä tila, jossa heittoseinä) ja kuntosali. Liikuntahallin varaukset liikuntapäällikön kautta ja kuntosalikortit kirjaston asiakaspalvelupisteestä.

Seuraa kirjasto-liikuntahallin aurinkovoimalan tuottoa

Sali 38m x 23m

Sali voidaan jakaa kahdella väliverholla kolmeen osaan. Kukin osa on kooltaan 12m x 23m, vapaa korkeus on 8 m. Jokaista lohkoa kohti on kaksi pukuhuonetta.

Lohko 1 ja lohko 2

  • koulukoripallo, koulusalibandy, lentopallo, sulkapallo, voimistelu

Lohko 3

  • koulukoripallo, koulusalibandy, lentopallo, sulkapallo, telinevoimistelu

Koko sali

  • futsal, koripallo, salibandy, tennis
  • kolme lentopallokenttää rinnakkain tai yksi kilpakenttä pitkittäin
  • kolme sulkapallokenttää

Katsomo 210 hengelle ja parvikatsomo 100 hengelle. Isoja yleisötilaisuuksia varten on lisäksi 300 irtotuolia.

Yleisurheilutila

  • juoksusuora, 2 rataa 60 m (koko pituus 78 m)
  • pituushyppy ja kolmiloikka
  • heittoseinä
  • korkeus- ja seiväshyppy

Kuntosali

Turengin liikuntahallin kuntosalilla on monipuolisesti erilaisia laitteita kuntosaliharjoittelun aloittamiseen sekä koko vartalon lihaskunnon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Pysäköinti

Pysäköinnin suhteen on toiveena, että liikuntakäytössä käytetään liikuntahallin Haltiantien ja Ylikyläntien puoleisen päädyn pysäköintialuetta, jotta kirjaston läheisyydestä säästyy paikkoja kirjaston asiakkaiden käyttöön.

Kahvila Kirjaston kulma

Suolaiset ja makeat tuotteet omasta uunista. Lounaalla laadukasta kotiruokaa, huomioiden myös kasvisruokailijat. Mahdollista myös tilata lounasruokaa ennakkotilauksena isompia määriä, jolloin yrittäjä laskuttaa kilohinnan. Makeita ja suolaisia leipomuksia mahdollista myös ostaa kotiin viemisiksi. Kahvila kirjaston kulman Facebookista tästä linkistä näet aukioloajat sekä ruokalistat.

Yrittäjällä on yksinoikeus kahviotoimintaan/tarjoiluihin kirjasto-liikuntahallin tiloissa vuokrasopimuksen mukaisesti. Tapahtuman järjestäjät voivat olla yhteydessä yrittäjään:

Sari Vilkman
virtanen.sarih@gmail.com
040 7072 858

Jortikka Inkeri

Liikuntapäällikkö
Liikunta
Koulutie 2 a, 14200 Turenki