Kuva futsal ottelusta

Janakkalan kunnan liikuntapalveluiden ja koulujen liikuntatiloissa on käytössä sähköinen Timmi-tilavarauskalenteri. Käynnissä olevalle kaudelle voi kalenterissa tehdä yksittäisen tai toistuvan varaushakemuksen. Hakemus muuttuu varaukseksi liikuntapalveluiden vuoron vahvistamisen jälkeen. Liikuntapalvelut myöntää vuoroja kunnan liikuntatiloihin koulu- ja päiväkotiajan ulkopuolella. Tilat löytyvät tilavarauskalenterista.

Liikuntapalvelut käsittelee saapuneet varaushakemukset kerran viikossa, pääsääntöisesti maanantaisin. Mikäli on akuutteja varaustarpeita niin olkaa yhteydessä puhelimitse.

Tärkeää: Uimahallin aukioloajan ulkopuolisten vuorojen vastuuhenkilön tulee osoittaa pelastustaitonsa uimahallin aukioloaikana uinninvalvojalle. Pelastussuorite suoritetaan isossa altaassa riippumatta siitä kumpi allas on käytössä vuorolaisella. Pelastussuorite: Hyppy isoon altaaseen matalasta päästä jalat edellä, uinti syvään päätyyn ja nuken sukeltaminen pohjasta + reunalle nosto yhtämittaisena suorituksena. Pelastussuoritteen suorittaneen vastuuhenkilön paikalla olo on edellytys allasvuoron pitämiselle. Vuoroilla on voimassa sivun alalaidasta löytyvät tilavarausehdot.

Vakiovuorot haetaan sähköisesti Timmi -tilavarausjärjestelmällä.

Ulkokenttien vuorot tulee olla haettuna 31.1.2024 mennessä.

Turengin liikuntahallin ja Delfort Areenan kesävuorot 2024, talvikauden vuorot liikuntahalleille ja koulujen sekä päiväkotien liikuntasaleihin haetaan 1.-31.3.2024.

Tervakosken uimahallin käyttövuorot haetaan 1.5.-31.5.2024.

Käynnissä olevalle kaudelle pystyy hakemaan yksittäisiä tai toistuvia vuoroja kauden aikana.

Osana talvikauden sisätilavuorohakua vakiovuoroja hakeville järjestöille järjestetään tilaisuus, jossa on mahdollista neuvotella muiden vuoroja hakevien järjestöjen kanssa ennen hakuajan umpeutumista. Tilaisuuteen osallistumista edellytetään järjestöiltä, jotka hakevat vuoroja vähintään 5h/vko.

  • Kenttävuorot 9.1.2024 klo 17.00 – 19.00, kunnantalo kokoushuone Päivärinne
  • Salivuorot 12.2.2024 klo 17.00 – 19.00, kunnantalo Valtuustosali

Sähköinen vuorohaku
Vuorot haetaan sähköisesti Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Janakkalan kunnalla on yhteinen sähköinen asiointi Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n ja Hattulan kunnan kanssa liikuntapaikkojen harjoitusvuorojen hallinnoinnissa. Voit tutustua timmi-tilavarausjärjestelmän käyttöohjeeseen. Ohje on tehty Canvalla (avautuu uuteen ikkunaan)

  • Vuorojen hakeminen edellyttää Timmi-varausjärjestelmään rekisteröitymistä.
  • Lisäksi seuran/organisaation on määriteltävä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella ne edustajat, joille annetaan varaus/hakemusoikeus seuran/organisaation nimissä. 

Ulkokenttien toimintakausi on 1.4. – 31.10.  (Kauden aloitus ja lopetus riippuu vallitsevista sääolosuhteista, luvan kentän käyttöön antaa liikuntapäällikkö)

Turengin ja Tervakosken liikuntahallien kesän toimintakausi on 1.5. – 31.7. Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit ovat pääsääntöisesti kesäkauden suljettu.

Turengin ja Tervakosken liikuntahallien talven toimintakausi on 1.8. – 30.4.  ja koulujen sekä päiväkotien liikuntasalien 1.9. – 30.4.

Tervakosken uimahallin toimintakausi uimahallin aukioloajan ulkopuolisissa varauksissa on 9.8. – 19.6. ja uimahallin aukioloajan sisällä olevilla vuoroilla on 9.8. – 25.5.

Ennen kenttä- ja salivuorojen päätöstä liikuntapäällikkö käyttää luonnoksen vuorojaosta kommenttikierroksella vuoroja hakeneilla. Vuorojaosta päättää liikuntapäällikkö. Ulkokenttävuorojen päätöksestä tiedotetaan helmikuun loppuun mennessä. Liikuntahallien sekä koulujen ja päiväkotien osalta päätöksestä tiedotetaan kesän vuorojen osalta huhtikuun puoliväliin mennessä ja talvikauden osalta toukokuun loppuun mennessä.

Vuorojaossa noudatetaan vuorojakoperiaatteita, jotka löytyvät tältä sivulta.

Tiloihin käyttövuoroja myönnettäessä otetaan huomioon salien käyttötarkoitukset ja varusteet.

Tervakosken uimahallin tilavarauksista päättää liikuntapäällikkö. Päätös vuoroista toimitetaan hakijoille 15.6. mennessä.

Maksut ja taksat löydät tältä sivulta.

Poikkeukset vuorojen käsittelyajoissa

Liikuntapalveluiden toimisto on suljettuna 1.7.-31.7.2024. Heinäkuulle ja elokuun alkuun sijoittuvat varaushakemukset tulee olla tehtynä 15.6.2024 mennessä, jotta ne ehditään käsitellä.

Tervakosken uimahalliin kohdistuvia varauksia ei käsitellä uimahallin ollessa suljettuna.

Vapaita kenttä-, sali- ja allasvuoroja voi tiedustella

Jortikka Inkeri

Liikuntapäällikkö

Pirinen Tiina

hallinnon ja liikunnan suunnittelija
Liikunta

Hallinnon ja liikunnan suunnittelija

Juttilantie 1, 14200 Turenki

Kallio Annika

liikunnanohjaaja
Liikunta

Tervakosken uimahallin tilavarausten organisointi, koululaisuinnit, uimahallin ohjaustoiminta

Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski