Tervakosken liikuntahallin sali.

Delfort Areena on vuonna 2021 valmistunut liikuntahalli, joka sijaitsee Janakkalan Tervakoskella. Liikuntahallin rakennustyöt alkoivat marraskuussa 2019 ja halli valmistui tammikuussa 2021.

Liikuntahallin kokonaisala on 3090 m2 ja tilavuus on 24 300 m3. Hallissa voi pelata mm. salibandya, futsalia, lento-, kori- ja sulkapalloa. Pukuhuonetilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa on esteetön kuntosali, voimistelutila, kahvio ja katsomo 240 henkilölle. Erilaisia tilaisuuksia voi järjestää enimmillään 800 henkilölle.

Pihalla on 148 pysäköintipaikkaa, joista neljä on varattu liikuntaesteisille sekä parkit 36 polkupyörälle. Lisäksi löytyy latauspiste sähköautolle.

Liikuntasalin ja kuntosalin käyttäjien kulku tapahtuu pääoven edestä katsoen kahdesta vasemman puoleisesta ovesta, ei siis pääovesta. Ulkokengät ja -vaatteet jätetään pukuhuoneisiin. Pukuhuoneissa on naulakoita ja lukollisia lokerikkoja. Erityisryhmien osalta tehdään oma kulkualuepäivitys, jolloin kulku tapahtuu pääoven kautta, jossa on automaattinen oven avaus. Lisäksi siihen sisältyy kulkuoikeus hissiin. Hissi toimii kulkulätkällä ja sen käyttöoikeus on mahdollista päivittää erikseen.

 

HUOM! Delfort Areenalta tulee poistua ma-su viimeistään klo 22.15, jotta murtohälytys ei mene aiheettomasti päälle. Aiheettoman murtohälytyksen tekeminen voi johtaa kulkuoikeuksien rajaamiseen tai menettämiseen määräajaksi.

  • älä tule sairaana tai flunssaisena treenaamaan tai jos epäilet saaneesi koronatartunnan
  • huolehdi käsihygieniasta tullessasi ja lähtiessäsi salilta
  • pyyhi käyttämiesi laitteiden ja välineiden kosketuspinnat
  • käytä kasvomaskia liikkuessasi aula- ja pukutiloissa
  • vältä ylimääräistä oleskelua sisätiloissa
  • huolehdi turvavälien säilymisestä

Jortikka Inkeri

Liikuntapäällikkö

Delfort areena

Tervakosken liikuntahalli
Liikunta
Maunontie 1, 12400 Tervakoski