Turengin Moision uudella asuinalueella on pääsääntöisesti tarjolla n. 567 – 772 neliön tontteja. Tonteille voit rakentaa trendikkään minitalon tai vaikkapa paritalon. Mahdollisuuksia on monia! Rakennusoikeutta mm. AO-2 tonteilla on peräti 200 k-m2. Mukaan mahtuu pari isompaakin tonttia, esim. AP-8, joihin voit rakentaa vaikka kaverin kanssa kaksi taloa ja jakaa tontin hallinnanjakosopimuksella. Moisio1 alueen kadut valmistuivat syksyllä 2022.

Keskustan palvelut ovat kävelymatkan, -alle 1 km päässä, -samoin kuin metsäiset, talvisin latuna kulkevat ulkoilureitit ja Lastujärvi uimarantoineen. Turengin uusi koulu- ja monitoimikeskus Välkky, kirjasto sekä liikuntahalli ovat myös kilometrin säteellä alueesta.

Minitontti ja minitalo Janakkalasta.

Moisio1 kaava-alueen keskelle tulee palstaviljelyalue. Lisäksi asemakaavassa alueelle on varattu yhteisalue jätteidenkeräyspisteelle, johon ostaja on velvollinen myöhemmin liittymään. Jätteiden yhteyskeräyspisteen valmistumisesta ei ole aikataulua varmistunut ja sen rakentuminen riippuu alueen rakentumisesta (muut kotitaloudet). Tontin ostaja solmii alkuvaiheessa oman jätesopimuksen ja hankkii oman jäteastian. Lähistöllä n. 200 m on yleinen lajittelupiste (lehdet, pahvit).

>> Tilaa esitteitä, kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö
>> Muuttaisitko Janakkalaan? Aloita tutustuminen näistä faktoista.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:

Kolehmainen Marika

kiinteistöinsinööri, lomapäivillä pe 19.4. sekä to 25.4. – pe 26.4.2024