Ilveslinna

Ilveslinnan omakotialue rakentuu Turengin sisääntulotien varrelle, kivenheiton päähän mutta riittävän kauaksi moottoritien liittymästä. Ilveslinna on suunniteltu noin 450 asukkaan viihtyisäksi kodiksi. Alueelle on kaavoitettu tontit 81 pientalolle, viidelle rivitaloille sekä vanhusten asumisyksikölle. Ilveslinna sopii erittäin hyvin lapsiperheille, sillä alueelle tulee myös yksityinen päiväkoti. Ilveslinnasta on hyvät yhteydet virkistysalueille, mm. Kalpalinnan harjumaastoon ja 2,5 km kilometrin päässä sijaitsevaan Turengin keskustaan.

Tilavat, noin 1 000 – 1700 m2 pientalotontit on kaavoitettu avaraan maisemaan, Inkolinnan harjun kupeeseen. Ilveslinnassa on mukavasti tilaa elää omannäköistä elämää. Alueesta tuleekin eri ikäisille asukkaille suunnattu, toimiva, turvallinen ja viihtyisä asuinalue.

llveslinnaan toteutetaan toimiva, kestävän kehityksen mukainen infrastruktuuri, joka helpottaa rakentamista ja sujuvaa arkea. Ilveslinna on kunnallisen vesi- ja viemäriverkoston piirissä. Janakkalan Vesi vastaa korkealaatuisen talousveden toimittamisesta sekä jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta. Alueen hulevedet käsitellään pääosin tonteilla.

Asemakaava