Ilveslinna

Ilveslinnan omakotialue rakentuu Turengin sisääntulotien varrelle, kivenheiton päähän mutta riittävän kauaksi moottoritien liittymästä. Ilveslinna on suunniteltu noin 450 asukkaan viihtyisäksi kodiksi. Alueelle on kaavoitettu tontit 81 pientalolle, viidelle rivitaloille sekä vanhusten asumisyksikölle. Ilveslinna sopii erittäin hyvin lapsiperheille, sillä alueelle tulee myös yksityinen päiväkoti. Ilveslinnasta on hyvät yhteydet virkistysalueille, mm. Kalpalinnan harjumaastoon ja 2,5 km kilometrin päässä sijaitsevaan Turengin keskustaan.

Tilavat, noin 1 000 m2 pientalotontit on kaavoitettu avaraan maisemaan, Inkolinnan harjun kupeeseen. Ilveslinnassa on mukavasti tilaa elää omannäköistä elämää. Alueesta tuleekin eri ikäisille asukkaille suunnattu, toimiva, turvallinen ja viihtyisä asuinalue.

llveslinnaan toteutetaan toimiva, kestävän kehityksen mukainen infrastruktuuri, joka helpottaa rakentamista ja sujuvaa arkea. Ilveslinna on kunnallisen vesi- ja viemäriverkoston piirissä. Janakkalan Vesi vastaa korkealaatuisen talousveden toimittamisesta sekä jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta. Alueen hulevedet käsitellään pääosin tonteilla.

Kunnallistekniikan rakentaminen Ilveslinnan 1 -alueelle on alkanut ja tontteja voi varata. Rakentamaan pääsee kesällä 2018.

Asemakaava

Paturi Eija

työsuojeluvaltuutettu, maankäyttöinsinööri
Työsuojelupäivät: to, pe Ensisijaiset vastuutoimialat: perusturva, tekninen toimi, Janakkalan Vesi
Puh. 03 680 1343
Puh. 050 388 8093