Visualisointi Ilveslinnan valmiista asuinalueesta.

Ilveslinnan omakotialue on Turengin sisääntulotien varrella, n. 3,5 km päässä moottoritien liittymästä. Alueelle on kaavoitettu tontit 81 pientalolle, viidelle rivitalolle ja yhdelle vanhusten asumisyksikölle. Ilveslinna sopii erittäin hyvin lapsiperheille, sillä alueella toimii jo yksityinen päiväkoti. Ilveslinnasta on hyvät yhteydet virkistysalueille, mm. Kalpalinnan laskettelukeskus ja harjuinen ulkoilumaasto on ihan vieressä ja Turengin keskustaan on kävelymatka, n. 2,5 km.

Tilavat, noin 1 000 – 1700 m2 pientalotontit on kaavoitettu avaraan maisemaan, Inkolinnan harjun kupeeseen. Ilveslinnassa on mukavasti tilaa elää omannäköistä elämää. Alueesta on ajateltu tulevan eri ikäisille asukkaille suunnattu, toimiva, turvallinen ja viihtyisä asuinalue. Tonttien neliöhinnat ovat 22 € / m2.

Ilveslinna on kunnallisen vesi- ja viemäriverkoston piirissä. Janakkalan Vesi vastaa korkealaatuisen talousveden toimittamisesta sekä jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta. Alueen hulevedet käsitellään pääosin tonteilla. llveslinnaan toteutetaan toimiva, kestävän kehityksen mukainen infrastruktuuri, joka helpottaa rakentamista ja sujuvaa arkea. Tällä hetkellä Ilveslinnassa on vielä runsaasti vapaita rakennuspaikkoja, joten tule ja valitse omasi!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:

Kolehmainen Marika

kiinteistöinsinööri, Huom! Vietän kesälomaani 8.7-2.8.2024.

Lehtinen Kaisu

suunnitteluavustaja
Maankäyttö

Lomalla 17.-23.6. ja 15.-28.7.