Maalauksia pääkirjaston näyttelytilassa.

Tilojen vuokraus

Pääkirjaston vuokrattavia tiloja (näyttelytila, kirjaston aula, opetusluokka) voit tiedustella kirjastosta. Kirjaston tilojen varaustilannetta pääset selaamaan Timmi-kalenterista.

Tiedustelut ja varaukset ma, ti, to, pe klo 9.00-15.00 tai sähköpostilla.
Yhteyshenkilöt: Matti Karvinen tai Ulla Kapanen.

Näyttelytila Galleria Ida

Aulan yhteydessä sijaitsevaa näyttelytilaa voi vuokrata erilaisia kuvataide- tai valokuvanäyttelyä varten. Tilassa on näyttelyseinä, vitriinikaapit ja seinäkkeitä.

Näyttelytilan hinta

kaikilta 44 €/vko

Kirjaston aula

Pääkirjaston aula soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Avarassa ja valoisassa tilassa on järjestetty syntymäpäiviä, muotinäytöksiä ja konsertteja. Aulassa on tilaa n. 150 henkilölle.

Opetusluokka

Opetusluokkaa voi käyttää esimerkiksi luentotilaisuuksiin. Siellä on kannettava tietokone, datasiirrin, video/dvd-soitin, piirtoheitin ja fläppitaulu. Opetusluokassa on pöydät ja tuolit 24 henkilölle. Lisätuoleja saa tilauksesta.

Opetusluokan ja aulan hinnat

Ryhmä 1 Ryhmä 2
maksulliset 27,50 €/t 44 €/t
maksuttomat 16,50 €/t 27,50 €/t

Enimmäismaksu 6 tunnin mukaan.

Ryhmä 1: paikalliset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja muut yleishyödylliset yhdistykset ja järjestöt
Ryhmä 2: liikelaitokset, seurakunta ja muut
Hinnat sis. alv 24 %

Kahvila Café Kuu

Yrittäjällä on yksinoikeus kahviotoimintaan/tarjoiluihin kirjasto-liikuntahallin tiloissa vuokrasopimuksen mukaisesti. Tapahtuman järjestäjät voivat olla yhteyksissä yrittäjään: Auvo Vilpas, Matkailupalvelu Luna Oy, risteilyt@kuutar.fi,  p. 0400 920423.