Pääkirjaston vuokrattavia tiloja (näyttelytila, kirjaston aula, opetusluokka) voit tiedustella kirjastosta. Kirjaston tilojen varaustilannetta pääset selaamaan Timmi-kalenterista.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteyshenkilöt: Ulla Kapanen tai Tarja Savolainen.

Näyttelytila Galleria Ida

Aulan yhteydessä sijaitsevaa näyttelytilaa voi vuokrata erilaisia kuvataide- tai valokuvanäyttelyä varten. Tilassa on näyttelyseinä, vitriinikaapit ja seinäkkeitä.

Näyttelytilan hinta

1.8.2023 alkaen kaikilta ryhmiltä 45 €/viikko.

Kirjaston aula

Pääkirjaston aula soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Avarassa ja valoisassa tilassa on järjestetty syntymäpäiviä, muotinäytöksiä ja konsertteja. Aulassa on tilaa 100 henkilölle.

Kahvila Kirjaston kulma

Suolaiset ja makeat tuotteet omasta uunista. Lounaalla laadukasta kotiruokaa, huomioiden myös kasvisruokailijat. Mahdollista myös tilata lounasruokaa ennakkotilauksena isompia määriä, jolloin yrittäjä laskuttaa kilohinnan. Makeita ja suolaisia leipomuksia mahdollista myös ostaa kotiin viemisiksi. Kahvila kirjaston kulman Facebookista tästä linkistä näet aukioloajat sekä ruokalistat.

Yrittäjällä on yksinoikeus kahviotoimintaan/tarjoiluihin kirjasto-liikuntahallin tiloissa vuokrasopimuksen mukaisesti. Tapahtuman järjestäjät voivat olla yhteydessä yrittäjään:

Sari Vilkman
virtanen.sarih@gmail.com
040 7072 858

Opetusluokka

Opetusluokkaa voi käyttää esimerkiksi luentotilaisuuksiin. Siellä on kannettava tietokone sekä videotykki. Opetusluokassa on pöydät ja tuolit 24 henkilölle. Lisätuoleja saa tilauksesta.

Opetusluokan ja aulan hinnat

1.8.2023 alkaen kaikilta ryhmiltä 20 €/tunti.

Tilavuokraa peritään enintään 6 tunnin mukaan.

Hinnat sis. alv 24 %.

Tilojen varauslomakkeet