Leppäkoski on noin 500 asukkaan kylä, jossa on oma koulu. Leppäkosken tiilikylän synty on aikanaan perustunut edulliseen sijaintiin vesireitin varrella. Leppäkosken vahvuudet ovatkin luonnonmaisemassa ja perinteessä.

Puujoki, Haukankallio, Rahitunlammen uimaranta, 3 km:n mittainen kuntopolku ja viehättävä Linnamäen harju-alue komeine näköaloineen tarjoavat hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistykseen. Turengin ja Tervakosken palveluihin on matkaa noin 10 km ja moottoritien Tervakosken liittymään noin 6 km. Liittymässä on liityntäpysäköintialue mm. työmatkalaisille.

Leppäkosken Stoltinkorvessa Emilianpolulla on varattavana tontteja rauhallisessa metsäympäristössä, aidossa maalaismaisemassa. Tällä hetkellä vapaana on useita tontteja. Tonttien koot vaihtelevat välillä 1320-2160 m² ja niiden neliöhinta on 10 €. Jos haluat asua vielä väljemmin, tontteja voi yhdistellä tai rajata uudelleen ja rakentaa silti vain yhden talon. Ota yhteyttä, niin sumplitaan vaihtoehtoja!

Janakkalan Kodit vuokraa edullisesti sijaiskodin rakennusprojektin ajaksi. Tontin lunastaneilta emme peri vuokravakuutta.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:

Kolehmainen Marika

kiinteistöinsinööri, Huom! Vietän kesälomaani 8.7-2.8.2024.

Lehtinen Kaisu

suunnitteluavustaja
Maankäyttö

Lomalla 17.-23.6. ja 15.-28.7.