kädet ojentavat kahvikuppia.

Antoisa aamupäiväseminaari Hämeen yrityskentälle tarjoaa aamupalaa, ajankohtaista asiaa, uusia ajatuksia ja ennen kaikkea kohtaamisia.
Tilaisuus pidetään Kiipulasalissa, Kiipulassa. Seminaarin päätteeksi voit nauttia omakustanteisen lounaan ja käydä lähiruoka- ja kukkaostoksilla Miinantorilla.

Minimessuille ehtii 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta toimijaa. Ständillä on mahdollista esittäytyä aamupalan ja verkostoitumistreffien ajan. Ilmoittaudu: leena.joutsenniemi@janakkala.fi

Treffeillä pääset Tavata-sovelluksella sopimaan etukäteen tapaamisia potentiaalisien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kirjaudu Tavataan ( ellet jo olekin) saman tien ja luo itsellesi sinne profiili. Voit kirjautua helposti myös sometilien avulla. Treffejä pääset sopimaan 1.11. alkaen. Tapahtuman koodi on V93R.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Parolan rottingin omasta kierrätyslasista valmistettu ripustettava Pikkuinen vaasi.

Ilmoittaudu mukaan sivun lopusta löytyvällä linkillä.

Ohjelma

8.00 Aamupala on katettu
8.15 Verkostoitumistreffit, ensimmäiset treffiajat 8.15 ja 8.30

8.45 Tervetuloa, elinvoimapäällikkö Ismo Holstila

8.50 Johanna Rosnell-Varjo: Case Parolan rottinki
Brändi-identiteetin kirkastuksen kautta uuteen aikaan
1960-luvulla syntynyt yritys on kohdannut monenlaisia karikoita ennen kuin sen rakastetut tuotteet ovat jälleen lukuisten sisustajien toivelistalla.

Toimitusjohtaja Parolan rottingin tuolin kanssa.

Johanna Rosnell-Varjo on janakkalalainen markkinoinnin ja business designin ammattilainen, joka hyppäsi toimistomaailmasta vuosi sitten asiakkaansa Parolan Rottinki Oy:n toimitusjohtajaksi ja pääomistajaksi
Tutustu Parolan rottingin tarinaan.

9.30 -10.30 Verkostoitumistreffit, kirjaudu Tavataan, treffien sopiminen aukeaa 1.11.

10.40 Aleksi Paavola, teknologia-alan sarjayrittäjä: ChatGPT – tuottavuusloikka vai katteetonta hypeä?
ChatGPT eli tekstiä luova tekoäly on tällä hetkellä teknologia-alan kuumin puheenaihe.
Mutta miten ChatGPT:tä kannattaa käyttää? Ja voisiko ChatGPT todella korvata ammatti-ihmiset työpaikoilla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia puheenvuorossa, jossa näet konkreettisia esimerkkejä siitä, miten tekoälyn avulla voidaan tehostaa niin markkinointia, viestintää, myyntiä kuin asiakaspalveluakin.
Tämän puheenvuoron jälkeen ymmärrät tekoälytyökalujen kuten ChatGPT:n mahdollisuudet, käyttökohteet ja rajoitteet.

Aleksi Paavola (KTM, Aalto-yliopisto, tietojenkäsittelytieteen kandidaatti, Helsingin Yliopisto) on teknologia-alan sarjayrittäjä, joka auttaa yrityksiä tekoälyn hyödyntämisessä. Aleksilla on yli vuosikymmenen kokemus teknologiayrityksistä. Nykyään hänen päivänsä kuluvat suurelta osin erilaisten generatiivisten tekoälyjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen parissa. Näitä ovat esimerkiksi yrityksen sisäisiin aineistoihin kohdistuvat ChatGPT -työkalut.

Toimistohuone.

Tämä työpiste Brysselissä on käytössäsi.
11.30 Krista Taipale: Kasvua kansainvälisyydestä! Ajankohtaiskatsaus kansainvälisiin ja EU-asioihin yritysten näkökulmasta

Krista Taipale

Krista Taipale työskentelee Hämeen litossa Häme Goes Global- kehittämishankkeen johtajana. Samalla hän vastaa myös Häme EU Officen toiminnasta Brysselissä. Krista Taipaleella on yli 20 vuoden työkokemus kansainvälisistä ja EU-tehtävistä ja hän on työskennellyt paljon myös suomalaisten yritysten kansainvälistymisen ja EU-rahoitusten parissa.
Etäinfo suoraan Brysselistä

Minimessuilla

  • Janakkalan Yrityskehitys Oy
    Yritysten neuvontapalvelut janakkalalaisille yrityksille.
  • Janakkalan Osuuspankki
    Pankki- ja vakuutuspalvelut, jaossa heijastimia turvallisuuden tuomiseksi syksyn pimeyteen ja arvonta.
  • Janakkalan työllisyys- ja kotoutumispalvelut
  • Työtä kyllä riittää-hanke
    Hanke auttaa ja tukee yrityksiä täsmätyökykyisten rekrytoinnissa

Seminaarin järjestävät Janakkalan kunta, Janakkalan Yrittäjät ry ja Hämeen Yrittäjät ry