Maistuisiko lähiruoka tunnelmallisessa vanhassa miljöössä, puu-uunissa paistettu artesaanipizza tai herkullinen omassa leipomossa tehty leivos?

Sandwich Bros

Sandwich Bros tarjoaa ruokaa joka on tehty intohimolla, laadukkaita raaka-aineita käyttäen.  Herkulliset hampurilaiset ja toastit, viikon speciali-annokset, raikkaat salaatit, päivittäin vaihtuvat keitot sekä monipuoliset kahvilatuotteet jotka valmistamme paikanpäällä.

Nettisivuille
Tilamyymälä ja kahvion tiski.

Hakolan marjatila

Viehättävä marjatilan tilamyymälä ja kahvila.
Myynnissä tilan omia vilja- ja marjatuotteita, hilloja, mehuja, hunajaa sekä kynttilöitä ja saippuoita.

Marja-aikaan avoinna päivittäin, muulloin perjantaisin ja lauantaisin sekä tapahtumissa. Katso Facebook-sivut.

Tilauksesta tarjoilut ryhmille, kahvilan yläkerta sopii hyvin pieniin kokouksiin ja tapaamisiin.

Terassi ja kesäinen jokimaisema.

Penalty Burger -Suviranta Turenki

Rennon letkeä noin 400 paikkainen terassiravintola Hiidenjoen äärellä. Avoinna kesäisin.
Herkullisia burgereita sekä komea kattaus juomia.
Iso aurinkoinen terassi, osa katettua, osa lasitettua ja osa avointa tilaa.

Vanha keltainen hirsitalo.

Kulttuurikahvila Keltainen talo

Viehättävä kahvila Laurinmäen museoalueella. Konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.
Avoinna kesäisin ja tapahtumissa. Tarkista aukiolot nettisivuilta ja Facebookista.
Taloa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Laurinmäen nettisivuille
Old stable.

Kahvila ja Pizzeria Tallicafé

Kahvila ja Pizzeria Tallicafé sijaitsee hurmaavassa historiallisessa hevostallissa Tervakoskella.
Talli on sisustettu aistikkaasti rakennusta ja miljöötä kunnioittaen. Tallin tunnelman kruunaa omistajapariskunnan huolella mietitty menu josta löytyy Napolilaiseen tapaan valmistettujen artesaanipizzojen lisäksi muun muassa Tallin naanleivistä valmistettuja burgereita sekä muurinpohjalettuja.
Talli Café on avoinna kesäsesonkina toukokuusta – syyskuuhun. Talvisesonkina samassa pihapiirissä palvelee Lumotun Navetan puoti ja kahvila.
Todella kokemisen arvoinen.

 

Vähikkälän Suvipuoti

Elintarvikekioski, kesäkahvila Vähikkälän Suvipuoti ja kylätoimisto keskellä kaunista ja kesäistä hämäläismaisemaa on avoinna kesäisin. Sanna paistaa joka aamu pullia, munkkeja ja pasteijoita ja keittää kahvetta pitkin päivää. Pakastimista löytyy monen sortin jäätelöä ja tietysti irtojäätelöä (eli paikallisittain käsijäätelöä) myös! Kylmiössä on evästä makkarasta maitoon ja hyllyssä makaroonista mehukattiin. Kesän kuumuutta voi vilvoittaa kylmillä virvokkeilla.

Ravintoapöytiä puistossa

Lyylinpuiston kesäterassi

Tervetuloa Turengin kesäolohuoneeseen! Aurinkoinen, vehreä ja luonnonläheinen kesäterassi sijaitsee Turengin keskustassa. Terassilla voi nauttia kylmiä ja kuumia juomia, suolaisia ja makeita vohveleita, jäätelöä sekä muita kesäisiä herkkuja. Terassi on erinomainen kohde paikallisille, ystäväporukoille, lapsiperheille sekä muille ohikulkijoille. Puistossa voi nauttia auringosta ja pelailla ulkopelejä.
Tervetuloa nauttimaan kesästä!

Avoinna toukokuulta syyskuulle, säävarauksella.

Asiakkaita Mallinkaisten motoristikahvilan pöydissä puiden suojissa.

Mallinkaisten mototorstai

Mallinkaisten kyläyhdistyksen motoristitorstait keräävät kesätorstain satoja pyöriä kyläteille kurvailemaan.

Avoinna heinä- ja elokuussa torstaisin klo 17.30-20.
Tarjolla lettuja, kahvia, makkaraa ja pullaa.

Asiakkaita Kyläkahvila Lemmen terassilla ja ulkopuolella.

Kyläkahvila Lempi

Kyläkahvila keskellä kaunista maaseutua. Kahvilapalvelut sekä elintarvike vähittäiskauppa. Ei alkoholitarjontaa, eikä tupakkatuotteita. Avoinna kesäisin ja syyviikonloppuisin. Seuraa Facebookia.

Leppäkosken keltainen lippakioski kesäauringossa.

Leppäkosken kioski

Leppäkosken kioski on talkoovoimin 1950-luvulla rakennettu ihmisiä yhteen kokoava kylän keskipiste, jonne tullaan kauempaakin nauttimaan niin kahvista kuin seurasta!

Kioskilla on tarjolla muurinpohjalettuja ja pannukahvia, vohveleita, kotileivonnaisia, virvokkeita, makeisia ja jäätelöä ja pehmistä.

Kioski on avoinna kesäisin ja satunnaisesti muulloinkin viikonloppuisin.

Iso-Hiiden aitta-kahvilan sisäänkäynti.

Iso-Hiiden kartanon kesäkahvila

Nauti kahvit marjanpoiminnan lomassa tai ajele pelkästään kesäkahvilaan nauttimaan herkuista!

Mansikka-aitan kahvilassa voit nauttia munkkikahvit, pikkusuolaista, jäätelöa yms. virvokkeita. Rakennus on kartanon vanha piha-aitta 1800-luvulta. Siiri-mummo lahjoitti sen Janakkalan maatalousnaisten talolle retkeilymaja käyttöön v. 1960. Takaisin Iso-Hiiteen se siirrettiin tammikuussa 2000.

Kahvilan vierestä löydät marjatilan kotieläimet. Voit rapsuttaa lammasta tai seurata vaikkapa kanien loikkimista. Kahvilan vierestä löydät myös lapsille idyllisen metsäleikkipaikan pienen puron varrelta.

Nettisivuille.
tahiaruoka-annos.

Bambu Thai Fast Food

Turengin keskustassa sijaitseva thairavintola, joka tarjoaa aitoa thaimaalaista ruokaa niin mukaan otettuna autokaistaltamme kuin myös paikan päällä. Terassi ja kesällä jäätelökioski.

Cafeteria tables.

Kahvila Laurell

Konditoria-kahviloissamme on tarjolla suussa sulavia viinereitä, leivoksia ja pikkuleipiä. Tarjolla on myös monipuolinen valikoima erikoiskahveja ja muita juomia.
Laurell Turenki palvelee aivan Turengin keskustassa, torin kulmalla. Samassa talossa toimii toinen Laurellin leipomoista, jossa valmistuvat herkulliset pullat, viinerit ja leivät.

Nettisivuille.

Linnatuuli

Linnatuuli on uniikki taukopaikka, joka on rakennettu moottoritien päälle. Talo on ainutlaatuisuudessaan nähtävyys. Linnatuuli sijaitsee Janakkalan Tervakoskella Helsinki-Tampere-moottoritien puolessa välissä.

Pikkunälkään ja kiireisimpien asiakkaidemme tarpeisiin löytyy Take away -kahvilat talon molemmista päädyistä. Isompaan nälkään ravintolamaailmastamme tarjoaa ruokia pizzasta pihviin. Lounasbuffet joka päivä klo 10.30 – 16.00

Nettisivuille.

Patarouva

Lounaskahvila Patarouva sijaitsee luonnonkauniilla Tapailan alueella terveyskeskuksen yhteydessä.
Tarjoilemme maittavaa lounasta ja kahvilasta saa aina tuoreet pullat ja munkit klo 8.00 alkaen!
Patarouvaa on myös mahdollista varata yksityiskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin.
Kauniiseen ja valoisaan tilaan mahtuu isommallakin joukolla! Myös pitopalvelu.
Lounas ma-pe klo 11.00-14.00
Tervetuloa!

Nettisivuille.

Lounas Sulo

Lounas Sulo sijaitsee aivan Turengin keskustassa virastotalossa ja tarjoaa runsasta ja monipuolista lounasta buffeessa.

Lounas ma-pe klo 10.30-14.30

Tervetuloa!

Hiidenportin lounassalaatti

Lounasravintola Hiidenportti / Heihu Oy

Olemme Janakkalan alueella toimiva lounaskahvila- sekä pitopalvelua tarjoava yritys.

Arvostamme lähiruokaa, kotimaisia tuottajia sekä raaka-aineita ja suosimmekin ensisijaisesti niiden käyttämistä toiminnassamme. Käyttämämme liha on aina 100% suomalaista ja vihannekset mahdollisuuksien sekä sesongin mukaan. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu maistuva ruoka on meille sydämen asia. Me valmistamme aina ruoat ja leivonnaiset itse, käsityönä omassa keittiössämme.

Lounasravintolan yhteydessä toimivasta kahvilastamme löydät aina tuoreet, itse leivotut leivonnaiset, voileivät ja päivän tarjoukset maistuvan kahvin kylkeen, virvokevalikoimaamme unohtamatta. Erikoisuutenamme on lounaspöydästä löytyvät sekä perjantaisin myytävät hapanjuurileipämme.

Nettisivuille.
Ravintola Paronittaren hampurilainen kera ranskalaisten.

Ravintola Paronitar

Jo yli 30 vuotta samalla paikalla toiminut perheyritys, missä tehdään asiat täydellä sydämellä äidin ja kahden tyttären voimin. Uudistuksiakin on vuosien varrella tehty lukuisia, niin ulkonäöllisesti kuin sisällöllisestikin. Nykyään ruokalistoja täyttävät maukkaat burgerit, joista varmasti jokainen löytää itselleen maistuvimman. Burgereiden lisäksi löydät laajan valikoiman eri juomia, mm. erikoislimuja sekä kausittain vaihtuvan erikoisolutvalikoiman.
Meiltä löydät myös kesäterassin, sekä ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja livemusiikkia, joista ilmoitamme facebook-sivuillamme.

Tervetuloa viihtymään!

Nettisivuille.
Yellow wooden house with terrace.

Virala Camping

Alueella palvelee kesäisin suosittu ravintola terasseineen, jossa tarjolla kahvila- ja ravintolapalveluja; jäätelöt, makeiset, pienet makeat ja suolaiset välipalat, sekä virvoitusjuomat ja alkoholitarjoilut.

Aurinkoinen terassi kutsuu istumaan kesäpäivää ja ajoittain musiikkivierailijat nostavat tunnelmaa entisestäänkin. Ravintolassa ja terassilla A-oikeudet.

Nettisivuille.
Miinantorin kahvila.

Miinantori

Miinantori sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa vanhan kivinavetan tiloissa. Miinantorilta löydät puutarhan sesongin tuoreet tuotteet: kukat, kasvihuonevihannekset sekä avomaan luomuvihannekset. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja virvoitusjuomia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kevytlounasta ja jäätelöä. Ennakkotilauksesta kahvit ja tarjottavat myös isoille ryhmille.

  • Lähi- ja luomuruokaa: Oman laajan vihannesvalikoiman lisäksi Miinantorilla myydään lähituottajien tuotteita: luomuryynejä, -hiutaleita ja -rouheita, luomukananmunia, hunajaa, kylmäpuristettuja mehuja ja leipää.
  • Kukkia arkeen ja juhlaan: Floristimme sekä kukka – ja puutarhakaupan opiskelijat tekevät tilauksesta kukkasidontaa; onnittelukimput, osanottokimput, surulaitteet, ristiäiskoristelut ym. Miinantorilta löydät myös valmiskimppuja, asetelmia, ruukkukukkia ja istutuksia joka sesonkiin.
  • Persoonallisia lahjaideoita: Laaja valikoima persoonallisia lahjatavaroita ja käyttöesineitä. Suosimme pienyrittäjien ja lähiseudun käsityöläisten tuotantoa sekä Kiipulassa oppilastyönä valmistettuja tuotteita.
Nettisivuille.
Cafeteria.

Tervakosken kahvila

Tervakosken liikekeskuksessa toimiva kodikas kahvila-konditoria, joka tarjoaa Laurellin laadukkaita ja herkullisia tuotteita niin kahvila-asiakkaille kuin mukaan.

Club Paratiisi

Yökerho Turengin keskustassa.

Juhlasali

Turengin Wanhan Aseman Juhla- ja Kokousravintola

Turengin Wanha Asema palvelee sinua yksityistilaisuuksissa ympäri vuoden. Tervetuloa juhlimaan tai kokoustamaan tunnelmalliseen asemarakennukseen! Me rakastamme järjestää juhlia, joten erilaiset tilaisuudet luonnistuvat meiltä ilomielin. Kaipasitpa pidoillesi näyttävän juhlasalin tai intiimin tilan, voimme tarjota käyttöösi molemmat. Turengin Wanha Asema on omiaan kokoustamiseen: paikalle pääsee kätevästi myös junalla ja kauniissa asemarakennuksessa on…

Lue lisää