Persoonallisia ostoksia ja lähiruokaa.

Käsinemyymälä.

Liisa Sauso

Laadukkaita, suomalaisia käsityönä tehtyjä nahkakäsineitä jo vuodesta 1989. Myös mittatilauksesta, jolloin käsine tehdään asiakkaan mittojen ja toivomusten mukaan.  Ennen myymälävisiittiä kannattaa puhelinsoitolla varmistaa, että olemme paikan päällä. Käsineitä toimitetaan myös postitse.

Nettisivuille
Naisten vaatteita.

Butik Ai-La

Naisten vaateputiikki on toiminut jo 40 vuotta tarjoten asiakkailleen yksilöllisemmän vaihtoehdon pukeutumiselle.

Nurmela-rakennus Kiipulassa

Miinantori/Kiipula Gardens

Miinantorilta löydät puutarhan sesongin tuoreet tuotteet: kukat, kasvihuonevihannekset sekä avomaan luomuvihannekset. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja virvoitusjuomia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kevytlounasta ja jäätelöä. Ennakkotilauksesta kahvit ja tarjottavat myös isoille ryhmille.

Lähi- ja luomuruokaa: Oman laajan vihannesvalikoiman lisäksi Miinantorilla myydään lähituottajien tuotteita: luomuryynejä, -hiutaleita ja -rouheita, luomukananmunia, hunajaa, kylmäpuristettuja mehuja ja leipää.

Kukkia arkeen ja juhlaan: Floristimme sekä kukka – ja puutarhakaupan opiskelijat tekevät tilauksesta kukkasidontaa; onnittelukimput, osanottokimput, surulaitteet, ristiäiskoristelut ym. Miinantorilta löydät myös valmiskimppuja, asetelmia, ruukkukukkia ja istutuksia joka sesonkiin.

Persoonallisia lahjaideoita: Laaja valikoima persoonallisia lahjatavaroita ja käyttöesineitä. Suosimme pienyrittäjien ja lähiseudun käsityöläisten tuotantoa sekä Kiipulassa oppilastyönä valmistettuja tuotteita.

Nettisivuille.
Keraamisia astioita.

Karoli Oy

Karoli on yhden naisen keramiikkapaja, jonka dreija hyrisee Napialan entisellä nahkatehtaalla. Karoliina Viskarin yksilöllisissä ja tyylikkäissä käyttöesineissä on ripaus leikkiä ja kapinaa.

Pajamyymälä avoinna torstaisin klo 12-19, verkkokauppa palvelee joka päivä.

Nettisivuille

Tervakosken Coconut

Vuonna 1993 perustettu Paperi- ja Askartelupuoti johon sittemmin tullut vahvasti mukaan myös käsityötarvikkeita ja lankoja. Tilauksesta järjestämme myös askartelu- ja käsityökursseja sekä puodilla että asiakkaan omissa tiloissa.

Vanerista valmistettu Turengin kartta makuuhuoneen seinällä.

Papurino & Pajan myymälä

Papurinon suunnittelemia ja valmistamia sisustustuotteita ja asusteita valikoiduista kotimaisista luonnonmateriaaleista. Papurinon verstas toimii myymälän yhteydessä.

Janakkalan työpajalla suunniteltuja ja valmistettuja persoonallisia tuotteita puusta, metallista, tekstiileistä ja kierrätysmateriaaleista. Kivoja lahjaideoita ja hyödykkeitä kotiin ja pihalle.  

Lue lisää.
Iso-Hiiden aitta-kahvilan sisäänkäynti.

Iso-Hiiden kartano

Makeat lajikkeet sesongin mukaan
– mansikoita, vadelmia
– pensasmustikoita, mustaherukkaa
– herneitä, sokerimaissia

Poimi marjasi itse tai osta ne valmiiksi poimittuna. Myynnissä on myös tilan omista marjoista tehtyjä täysmehuja ja kuohujuomia. Palveluksessasi on herkullinen aittakahviomme ja lapsien viihdykkeeksi metsäleikkipaikka sekä kotieläimiä.

Meille on helppo tulla ja parkkitilaa on runsaasti. Kuljetamme sinut poimimaan traktorivankkureilla.

 

Nettisivuille