Majoittumiseen Janakkalasta löytyy kodikkaita mökkejä ja huviloita, camping-alue, maatilamajoitusta sekä viihtyisiä huoneita Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksessa.

Kaski

Haapaniemen Huvilat

Huvilat sijaitsevat turvallisessa kantahämäläisessä kulttuurimaisemassa Haapaniemen Ylöstalon tilalla, jonka omistajat tunnetaan vuodesta 1470 ja saman suvun omistuksessa ollut vuodesta 1627. Tilan alueella on vapaaehtoinen metsänsuojelualue n.10 ha, jota voi käyttää ulkoiluun kuten muitakin alueita. Jokaisella mökillä on oma ranta ja rauha. Rantaviivaa Ylöstalontilalla on n. 4 km.

Lue lisää
Guest House main entrance.

Kiipula Guest House

Kiipula Guest Housessa on tarjolla monipuolisia ja esteettömiä majoitusvaihtoehtoja matkailijoille ja suuremmillekin ryhmille. Huoneet ovat viihtyisiä 1-4 hengen huoneita, joissa on wc/suihku ja televisio. Tarjolla on myös muutamia omalla keittiöllä varustettuja yksiöitä. Yhteisissä tiloissa on kaksi keittiötä, joissa on ruuan säilytys- ja valmistusmahdollisuudet. Guest Housella on anniskeluoikeudet ja vieraita palvelevatkin…

Lue lisää
Villa Springrock

Lähdekallion Huvila

JANAKKALAN Leppäkoskella sijaitseva Lähdekallion Huvila on uniikki monitoimihuvila. Se tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä lähes 3 hehtaarin metsätilalla, ilman naapureita, ympäri vuoden. Lähdekallion Huvila sijaitsee hiljaisen Haukankalliontien varrella, omassa piilossaan. Vaikka naapurina on vain metsää ja peltoa, on huvilan sijainti silti likimain Suomen väestöllisessä keskipisteessä Janakkalassa, vain alle 9 kilometriä Helsinki-Tampere-moottoritieltä.…

Lue lisää
Erkkilä farm

Majoitus maalla Erkkilän saunatuvassa

Aamiaismajoitus maalla kahdelle täysin omassa rauhassa. Vierashuoneemme on 18m2 kokoinen ja sieltä on suuret ikkunat pienelle lammelle. Mökkiä ympäröi suuri terassa ja siinä on sauna aivan vieressä samassa rakennuksessa. Sauna lämmitetään saapumisiltana, joten siellä riittää lämmintä vettä vielä aamupesuillekin. Oma wc sijaitsee 20m päässä saunalta sisätiloissa (ilman juoksevaa vettä). Aamiainen…

Lue lisää
Tervakosken Tervaniemen mökkikylä

Tervakosken Tervaniemi Mökkikylä

Viihtyisää mökkimajoitusta luonnon rauhassa Alasjärven rannalla, metsän ympäröimänä. Mökkikylässämme on 20 viihtyisää 4–6 hengen hirsimökkiä ympärivuotisessa käytössä. Jokaisessa mökissä on mm. oma sähkösauna ja kodinkoneet sekä ilmalämpöpumppu. Puuhamaa-vesipuistoon on vain 1,7 km matka ja Kalpalinnan laskettelu- ja pyöräilykeskukseenkin vain noin 15 minuutin ajomatka Tervaniemestä. Kuntopolut lähtevät käytännössä katsoen mökin ulko-ovelta.…

Lue lisää
Punainen majatalo ja vihreä pihapiiri.

Willa Göös

Luonto ja hiljaisuus Haapajärven läheisyydessä tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneille tilaisuuksille olipa kyseessä sukujuhlat, kokous, koulutustilaisuus tai vaikkapa taideleiri. Erikoisuutenamme on oma kappeli, joten esim. häät, ristiäiset tai muistotilaisuudet sekä vaikkapa hiljaisuuden retriitit onnistuvat erinomaisesti. Kun Willa Göösin majoitustilat ja laitoskeittiö ovat varatut Sinulle, ei muita vieraita täällä metsän keskellä olevalla…

Lue lisää

Villa Rantapirtti

Vuonna 2022 valmistunut Villa Rantapirtti on viihtyisä lomakeidas Janakkalassa, Kuotolanjärven rannalla. 🏡 Kokonaisuuteen kuuluu 77 neliöinen päämökki ja puulämmitteinen rantasauna, jonka yhteydessä on saunatupa. ✅ 8-10 nukkumapaikkaa – 3 makuuhuonetta, joista kahdessa kaksi kerrossänkyä ja päämakuuhuoneessa 180cm parisänky ✅ Sisävessa ja -suihku, täysin varusteltu keittiö, tilava terassi, saunatuvassa vuodesohva ✅…

Lue lisää
Mäntymetsäinen matkaparkki

Kiipulan matkaparkki

Matkaparkki sijaitsee Kiipula Guest Housen takaa löytyvästä kauniista mäntymaisemasta lenkkipolkujen läheisyydestä. Alueella on kuusi matkailuautoille- ja vaunuille tarkoitettua sähköpistokepaikkaa. Avoinna touko-syyskuussa.

Lisäksi paikalta löytyy

  • harmaavesikaivo säiliötyhjennykseen
  • vedenottopiste sekä
  • kemiallisen WC:n tyhjennyskaivo
  • Adaptereita vuokrattavissa Guest Housesta (5 €)

Alueella hiljaisuus klo 22–06.

Suihkut ja keittiö

Männistön suihkutila ja keittiö ovat matkaparkkilaisten käytössä ympäri vuorokauden. Männistö sijaitsee matkaparkin välittömässä läheisyydessä.

Nettisivuille.

SFC Hämeenhelmi

Hämeenhelmi on iloinen ja lämminhenkinen leirintäalue Janakkalan Leppäkoskella, jossa on mahdollista yöpyä asuntovaunulla ja -autolla sekä telttaillen.
Kesäkaudella yöpymisen hintaan kuuluu uniikin puukiukaan antamat pehmeät löylyt yleisillä saunavuoroilla.
Alueeltamme löytyy kioski, saniteettitilat, kaksi saunaa, keittiö, yhteisiä oleskelutiloja, lasten leikkipaikat sisällä ja ulkona, grillikota, pikkusauna paljulla sekä kesäisin lapsille uima-allas.
Hämeenhelmi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsinki-Tampere moottoritieltä (3-tie) on meille vain 3 km pikitietä.
Lähin kauppa ja apteekki ovat 5 km päässä Tervakoskella. Puuhamaahankin on matkaa vain 6,5 km.

Nettisivuille.
Kesäinen hiekkaranta.

Matkaparkit Tervakoskella ja Turengissa

Janakkalan kunta tarjoaa kesäsesongin ajan matkailuajoneuvoille maksuttomat matkaparkit Tervakoskella Alasjärven rannalla Puuhamaan vieressä (Vähikkäläntie, tie rantaan kääntyy Tietyntien kohdalta pian Puuhamaan jälkeen taajamasta päin ajettaessa) sekä Turengissa Ahilammen (Kiramontie) rannalla, venesataman vieressä.

Matkaparkit on tarkoitettu vain matkailuajoneuvoille liikkuville lyhytaikaiseen oleskeluun ja kerrallaan yhden yön yöpymiseen.

Alueet ovat sähköttömiä, niillä ei ole vartiointia, eikä paikkoja voi varata ennakkoon.

Molemmissa on neljä asuntoautopaikkaa. Molemmat matkaparkit sijaitsevat uimarannan vieressä. Ahilammilla on myös laavu ja polttopuuautomaatti.

HUOM! Yöpyminen ja pysäköinti sallittu vain merkin osoittamassa paikassa. Ei kaikkialla kyseisellä alueella. Mm. venepaikoille tulee säilyä esteetön kulku.