Valtuusto päätti jatkaa ateria- ja puhtauspalveluiden sopimusta Compass Groupin kanssa

Valtuusto päätti (15.4.), että ateria- ja puhtauspalveluiden sopimusta ei lähdetä päättämään ja sopimusta päivitetään erityisesti laadunvalvonnan ja viestinnän osalta sekä lasten ja nuorten osallistamisen näkökulmasta.

Vasemmistoliitto teki asiasta muutosesityksen, että palvelusopimuksen päättämisestä aletaan neuvotella ja ateria- ja puhtauspalvelut kilpailutetaan uudelleen, mutta esitys kaatui äänestyksessä selkeästi.

Compass Groupin tiedote jatkosuunnitelmista.

Hyväksyttyään kunnanjohtaja Reijo Siltalan irtisanoutumisen valtuusto valitsi 26.5.2024 alkaen vt. kunnanjohtajaksi hallinto- ja henkilöstöjohtaja Maija Nivalan. Kunnanjohtajan tehtävän hoitaminen kestää siihen saakka, kunnes virkaan valittu kunnanjohtaja ottaa viran vastaan. Nivalalla säilyy edelleen myös hallinto- ja henkilöstöjohtajan virkavastuu, mutta kyseisen viran pääasialliset tehtävät jaetaan sisäisesti.

Valtuusto päätti myös, että Hakamäen urheilukentälle, huoltorakennus/latukonevaraston rakentamiseen varattuun v. 2024 määrärahaan 800.000 € lisätään 140.000 €.

Esityslistalla oli myös ehdotuksena, että Janakkalan kunta osallistuu Pride-liputukseen kunnantalolla Pride-kuukauden aikana. Esitys palautettiin valmisteluun siten, että kunta päättää mitkä ovat ne teemaviikot, jolloin kunta liputtaa.

Muut pykälät päätettiin esitysten mukaisesti.

Pöytäkirja julkaistaan täällä tarkistuksen jälkeen.