Pääkirjaston tilojen vuokrahintoja päivitetty

Pääkirjaston vuokrattavia tiloja ovat näyttelytila Galleria Ida, kirjaston aula sekä juuri pintaremontoitu opetusluokka. Kirjaston tilavuokria päivitettiin sekä selkeytettiin 1.8.2023 alkaen.

Pääkirjaston pitkänomainen näyttelytila ja taululla kauniita maalauksia.
Aulan yhteydessä sijaitsevaa näyttelytila Galleria Idaa voi vuokrata erilaisia kuvataide- tai valokuvanäyttelyä varten. Tilassa on näyttelyseinä, vitriinikaapit ja seinäkkeitä. Näyttelytilan hinta 45 €/viikko.
Pääkirjaston vaalea ja avara aula.
Pääkirjaston aula soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Avarassa ja valoisassa tilassa on järjestetty syntymäpäiviä, muotinäytöksiä ja konsertteja. Aulassa on tilaa 100 henkilölle. Aulan hinta 20 €/tunti. Tilavuokraa peritään enintään 6 tunnin mukaan.
Pääkirjaston vaaleasävyinen opetusluokka.
Opetusluokkaa voi käyttää esimerkiksi luentotilaisuuksiin. Siellä on kannettava tietokone sekä videotykki. Opetusluokassa on pöydät ja tuolit 24 henkilölle. Lisätuoleja saa tilauksesta. Tila pintaremontoitiin kesällä 2023. Opetusluokan hinta 20 €/tunti. Tilavuokraa peritään enintään 6 tunnin mukaan.

Hinnat sis. alv 24 %.

Kirjaston tilojen varaustilannetta pääset selaamaan Timmi-kalenterista. Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteyshenkilöt: Tarja Savolainen ja Ulla Kapanen.