Kerro, miten liikut ja miten kehittäisit kävelyä ja pyöräilyä Janakkalassa

Janakkalan kunta laatii parhaillaan Janakkalan kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmaa, jossa linjataan kävelyn ja pyöräliikenteen tavoitteet ja toimenpiteet tuleville vuosille. Erityisesti ohjelmalla tavoitellaan kävelyn ja pyöräliikenteen houkuttelevuuden parantamista osana kunnan liikennejärjestelmää. Kävelyn ja pyöräilyn kasvulla halutaan parantaa myös asukkaiden hyvinvointia Janakkalassa.

Kunta toivoo asukkaiden ja muiden Janakkalassa liikkuvien näkemyksiä kävelystä ja pyöräilystä sekä tarpeista kulkumuotojen kehittämiseksi. Asukaskyselyllä selvitetään myös kuntalaisten liikkumistottumuksia. Asukkaiden näkemyksiä hyödynnetään edistämisohjelman laadinnassa, joka valmistuu loppuvuodesta 2024.

Kysely on auki 10.4.-30.4.2024. Vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kyselyyn voi vastata sähköisesti tai paperisella kyselylomakkeella., joita löytyy Turengin ja Tervakosken kirjastoista, kirjastoautosta sekä kunnantalon palvelutoimisto Lyylistä. Lomakkeen voi palauttaa samoihin paikkoihin.

>>Pääset vastaamaan kyselyyn sähköisesti tästä.
Kysely toimii parhaiten Google Chrome – tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hanke toteutetaan yhteistyössä WSP Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoa antaa: Kari Nostaja
Kehittämispäällikkö
040 185 6032
kari.nostaja@janakkala.fi