Näytä kaikki tapahtumat

Kornélia Mangi: GAIA & TARGET Helsinki: BUSKING

Hämeenlinnan linja-autoasema, Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Aikuiset Esittävät taiteet Harrastajat Kulttuurimatkailu Nykytanssi Opiskelijat Tanssi Tanssit Hämeenlinna

Kahden tanssiteoksen yhteisilta. Lippuun sisältyy näyttelyopastus Ars-Hämeen kesänäyttelyyn “Ihmisen paikka”.

Kornélia Mangi: GAIA

Kreikkalaisessa mytologiassa Gaia on kaiken elämän äiti, maaemo, jonka ruumis on yhtä luonnon kanssa. Luonnon äänimaailmasta inspiroituva sooloteos kehollistaa Gaian hahmon, ja teoksessa luonnon äänet saavat uuden ilmaisumuodon kehon liikkeinä. Tanssijan liike peilaa äänten dynamiikkaa, energiaa ja tunnelmia; äänet ja visuaalisuus vahvistavat toisiaan ja muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Koreografia ja tanssi: Kornélia Mangi
Äänisuunnittelu: Kornélia Mangi

TARGET Helsinki: BUSKING

TARGET Helsinki -ryhmän BUSKING (eng. katuesiintyminen) on Elina Häyrysen ja Natasha Lommin paikasta toiseen julkisissa tiloissa siirtyvä nykytanssiduetto. Teos tuo arkipäiväisen elämän keskelle palan tanssitaidetta ohikulkijoiden kohdattavaksi. Teos pohjaa vahvasti myös esiintyjien pitkään yhteiseen tanssihistoriaan, keskinäiseen luottamukseen ja sanattomaan kommunikaatioon.

Koreografia ja tanssi: Natasha Lommi ja Elina Häyrynen
Äänisuunnittelu: Janne Hast ja Josu Mämmi

Illan kesto: näyttelyopastus noin 30 min (klo 16–16.30) ja tanssiteokset noin 45 min (klo 16.30–17.15).Esitysten jälkeen voit jäädä jutustelemaan taiteilijoiden kanssa yleisökeskusteluun.

Liput 24 € / 14 €. Lisätiedot ja liput: www.tehdastanssii.fi.

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja ilmaisia yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä.

Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Rengon Säästöpankkisäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Festivaali tekee yhteistyötä Hämeenlinnan Teatterin, Ars-Häme ry:n, Sibelius-opiston, FitStationin, TR Studion ja Tanssi- ja Liikuntakeskuksen kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Liput 24 € / 14 €.

https://tehdastanssii.eventiolive.fi

Järjestäjä

Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry