Jasmir Vesander: Commercial

Sibelius-opiston tanssisali, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Musiikkivideot Opiskelijat Tanssi Tanssijat Tanssit Hämeenlinna

Energinen commercial-tyylin tanssiworkshop, jonka opettajana toimii Jasmir Vesander! Kurssi sopii tanssinharrastajille keskitasosta ylöspäin.

Commercial-tunnin sisältö ja opeteltava koreografia on opettajan omaan taustaan ja tyyliin kiinnittynyt, mutta mukana kulkee vahvasti eri musiikkivideoista, livekeikoista sekä yleisesti esiintymisestä tuleva inspiraatio ja fiilis. Koreografian opettelu on isossa osassa commercial-tuntia, mutta tunnin alussa käydään läpi tekniikkaosioita, jotka tukevat koreografian liikekielen ymmärtämisessä ja hahmottamisessa.
Tunti on eri lajitaustoista riippumatta avoin kaikille, jolloin oppilas toteuttaa liikettä omista teknillisistä työkaluista sekä omasta liikekielestä lähtien.

JASMIR VESANDER on Helsingissä asuva ammattitanssija, koreografi, movement director ja tanssinopettaja, joka on tehnyt monipuolisesti tanssiin liittyviä töitä niin TV-projektien, live-esiintymisen kuin musiikkivideoiden parissa. Jasmir on toista vuotta UMK:n musiikkivideoiden koreografina & movement directorina. Tanssijana Jasmir on nähty esimerkiksi Antti Tuiskun, UMK:n ja Lumikuningatar-jääshown kokonaisuuksissa.

Jasmirin tunnin sisällön tärkeimpänä osana on turvallisen tilan jakaminen, jossa jokainen saa toteuttaa itseään omista lähtökohdista ja löytää sopivat raamit tuoda itseään esille yksilöllisenä tanssijana.

Ti–ke 30.–31.7.2024 klo 17.30–19.00
Hinta: 48 € (jäsenhinta 38 €)

Ilmoittaudu: www.tehdastanssii.fi/commercial

Tehdas tanssii -festivaali on kesäinen hyvän mielen tapahtuma tanssitapahtuma Hämeenlinnassa. Ohjelmisto pitää sisällään esityksiä, kursseja ja ilmaisia yleisötapahtumia tanssin laajalta kentältä.

Tutustu festivaaliin: www.tehdastanssii.fi

Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Rengon Säästöpankkisäätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Festivaali tekee yhteistyötä Hämeenlinnan Teatterin, Ars-Häme ry:n, Sibelius-opiston, FitStationin, TR Studion ja Tanssi- ja Liikuntakeskuksen kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Hintatiedot

Hinta: 48 € (jäsenhinta 38 €)

https://www.tehdastanssii.fi/commercial

Järjestäjä

Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry