Härkärock 2024

Verkatehdas, Vanaja-sali, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Musiikki Opiskelijat Hämeenlinna

Härkärock on joutunut tekemään vaikeita päätöksiä artistikattauksen suhteen. Kuten kaikki tiedämme, on Melrose-yhtyeen jäsenistö harventunut Jamin siirryttyä taivaallisempiin orkestereihin. Otamme sydämestämme osaa yhtyeen suureen menetykseen ja toivotamme voimia läheisille. Mitä tulevaisuus Melrosen osalle tuo tullessaan, emme voi vielä tietää. Olemme siis kovan paikan edessä tehdessämme päätöksen, ettemme voi odottaa vahvistusta mahdolliseen esiintymiseen korvaavalla miehistöllä.

Saimme iloksemme kuitenkin uuden esiintyjän päivään ja ei mitä tahansa, vaan Suomi Rock ´n´ Rollin uranuurtajia mitä parhaimmasta päästä, kun herrat Ile Kallio ja Janne Louhivuori saapuvat Black Devilsien kera vetämään Verkatehtaalle Hurriganes Shown!

”Mahtavaa lähteä keikoille niin että sekä Ile Kallio että Janne Louhivuori on mukana. Soitamme Ganesin parhaat klassikot ja keskitymme myös harvemmin kuultuihin helmiin Ilen ja Jannen aikakausilta. Yllätykset kuuluu meillä lisäksi perinteisesti asiaan. Bändin tavoite on kunnioittaa alkuperäistä ja luoda kuulijalle kunnon aikamatka menneeseen, mutta uuden albumin myötä katse on Ilen ja Jannen kanssa myös tulevassa. Tervetuloa!”, kertoo Black Devilsiä luotsaava laulaja-rumpali J-P Kakkola.

Uskomme, että tämä tyydyttää varsin maireasti rokkinälkäisen yleisömme mielihaluja ja korvaa Melrosen tuomaa suurta lovea osaltaan.

Fiilistelkääpä hieman esiintyjäkattausta! Dr Feelgood, nuo pubirockin lähettiläät ja pitkän linjan boogiejyrä. The Ronski Gang, Haten, Misterin ja Ronskin johdolla näyttää miten
rockia väännetään ja kermana kakun päälle vielä Black Devils Hurriganes Show, jossa fiittaamassa kaksi Ganes alkuperäisjäsentä. Lisänä vielä paikallisväriä muutaman bändin verran, joten nyt jos koskaan kannattaa napsutella Ticketmasterin osoitetta kännykkään ja tilata viimeistään liput jos ei jo ole!

Lipunmyynnin yhteydessä on mahdollista ostaa myös Härkärockbuffet itselleen ja seurueelleen Ticktemasterin lipunmyynnin kautta hintaan 18,90 €/hlö + toimitusmaksu.
Buffet on tarjolla yleisölle klo 16-19 Ravintola Verkatehtaassa.

Menu
Munajuustoa, paahdettuja porkkanoita ja pinaattia VL, G Kurpitsaa, kvinoaa ja kukkakaalia M, G
Paahdettua maalaiskanaa, herkkusieniä ja rucolaa M, G Vihersalaattia ja versoja M, G
Talon leipää ja paahdettua voita L

Yön yli haudutettua häränetuselkää tummassa
pippurikastikkeessa, paahdettuja juureksia ja timjamiperunaa M, G

Tummaa suklaata ja vadelmaa L, G
Kahvi / tee

Mahdolliset erityisruokavaliot/allergiat tulee ilmoittaa lipunoston
yhteydessä tai viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa ravintolaverkatehdas@kanresta.fi. Huomioimme viimeistään 14 vrk ennen ilmoitetut tiedot. Kahvila ja baari palvelee koko
tilaisuuden ajan ja tarjolla suolaista ja makeaa A-oikeuksin. Kun buffetruokailu päättyy klo 19, on kahvilasta ostettavissa mm. hodareita, hotsia, pizzapaloja, sämpylöitä ja kinkku- ja
parsanyyttejä.

Härkärock tapahtuman takana on yhdistys nimeltään Hämpton roots music and culture society ry, jonka joukoista löytyy pitkän linjan ammattilaisia niin tapahtumajärjestämisestä, kuin rock n´roots meiningistä.

Tervetuloa matkalle mukaan!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Early Bird -lippu, 31.12.2023 asti: 38 €, Peruslippu: 48 €, Ovelta ennen esitystä : 51,50 €, Härkärock-buffet : 21,40 €

https://www.ticketmaster.fi/event/332077

Järjestäjä

Hämpton roots music and culture society ry