Näytä kaikki tapahtumat

Glenn Miller Orchestra – Kunnianosoitus Maestrolle

Verkatehdas, Vanaja-sali, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Musiikki Vanhukset Hämeenlinna

Glenn Millerin musiikki soi ympäri maailmaa vielä 80 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Tällä konsertilla kunnioitetaan yhtä big band -kauden legendaa ja orkesterin perustajaa.

Glenn Miller täyttäisi 1.3.2024 120 vuotta. Yhtenäisenä punaisena lankana läpi konsertin orkesterinjohtaja Jan Slottenäs kertoo kappaleiden välissä Glenn Millerin elämästä. Miller lanseerasi aikanaan vain 4 vuodessa 23 niin kutsuttua ”ykköshittiä” – siis enemmän kuin Elvis tai Beatles. Glenn Miller Orchestraa pidetään ainutlaatuisen soundinsa ansiosta yhtenä menestyneimmistä big bandeista kautta aikojen.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia perustettiin vuonna 2010 Glenn Miller Productions, Inc.:n lisenssillä. Pasuunasoittaja Jan Slottenäsin johtaman orkesterin kotipaikka on Tukholma ja se kiertää säännöllisesti Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Orkesterissa soittaa useita nuorempia muusikoita Ruotsin jazzeliitistä ja se tunnetaan yhtenä niistä kansainvälisesti lisensoiduista orkestereista, jotka soittavat Glenn Miller -nimellä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Peruslippu: 66 €, Ryhmälippu, min. 15 hlöä: 53,50 €

https://www.ticketmaster.fi/event/330789

Järjestäjä

Glenn Miller Orchestra, Scandinavia