Nuorten työpaja Kino

Kenelle?

Janakkalan nuorten työpaja on tarkoitettu enintään 28-vuotiaille janakkalalaisille nuorille. Jos olet työtön, opiskelusi keskeyttänyt tai ilman opiskelupaikkaa jäänyt nuori, voi työpajatoiminta olla sinun juttusi. Sinun ei tarvitse tietää varmasti mitä haluat tehdä — nuorten työpajalla voit kokeilla useita eri aloja!

Missä?

Janakkalan nuorten työpaja käyttää tukikohtanaan Tervakosken Seuratalolla sijaitsevaa elokuvateatteri Kino Tervakoskea, jossa on myös nuorten työpajaohjaajan toimisto. Käyntiosoite on Seuranaukio 3, 12400 Tervakoski.

Mitä?

Nuorten työpajalla edistetään nuoren työllisyyttä ja koulutukseen pääsyä. Noin 1–6  kuukauden mittainen pajajakso sisältää monipuolista työtä elokuvateatterilla, työelämään tutustumista ulkopuolisissa työpaikoissa sekä koulutuksia. Jakson aikana annetaan yksilöohjausta mm. ammatinvalintaan liittyvissä asioissa.

Toiminta pajalla on käytännönläheistä ja ottaa huomioon jokaisen yksilölliset tavoitteet sekä osaamisen. Pajalla opit hyödyntämään vahvuuksiasi. Pajatoiminnan kautta on helpompi lähteä kokeilemaan siipiään koulussa tai työelämässä.

Pajajakson alussa tehdään yhdessä työpajaohjaajan kanssa pajasuunnitelma, johon kirjataan henkilökohtaiset tavoitteesi. Tavoitteena voi olla esimerkiksi arjen taitojen opettelua, ohjausta koulutukseen hakeutumiseksi, eri ammatteihin ja harrastuksiin tutustumista tai työnhakua. Tavoite on, että jakson aikana löydetään jatkopolku vaikkapa työkokeilun, kuntouttavan työtoiminnan tai koulutuksen kautta. Työpajajakso kerryttää myös työkokemusta, joka huomioidaan esim. koulutukseen haettaessa.

Miten?

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä nuorten työpajan henkilökuntaan!

Punkari Satu

erityisnuorisonohjaaja
Erityisnuorisotyö ja etsivä nuorisotyö

Juttilantie 1

14200 Turenki

Puh. 050 466 0656
Soittoajat:

Soittoaika aina ja lisäksi chat maanantaisin 15-16 www.janakkala.fi/palvelut/nuoriso/