Nuorisovaltuusto

Janakkalan Nuorisovaltuusto on kunnan alueella asuvien 13-18-vuotiaiden nuorten osallistumis- ja vaikuttamiskanava, jonka toiminta on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Nuorisovaltuuston tehtävänä on lisätä ja parantaa nuorten osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksia, huolehtia, että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimia sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Nuorisovaltuusto järjestää vuosittain keskustelutilaisuuksia ja koulutuksia, ottaa kantaa, tekee esityksiä, lausuntoja ja ehdotuksia nuoria koskevissa asioissa. Se myös kannustaa kaikkia nuoria tekemään, vaikuttamaan ja ajattelemaan itse.

Nuorisovaltuusto käsittelee vuosittain nuorisopalveluiden myöntämällä avustuksella toteutettujen tapahtumien/hankintojen/toimintojen raportoinnin.

Nuorisovaltuustoon kaudelle 2020-2022 on nimetty Eetu Autio, Aada Heininen, Furaha Kadeyi, John Kallio, Kariina Kirsa, Annastiina Knuutinen, Miro Stolt, Emmi Syrjä, Petra Varjus ja Katri Vienonen.

 


 

Nuorisovaltuusto 2020-2022

Petra Varjus, puheenjohtaja, nuorisovaltuuston edustaja valtuustossa

Kariina Kirsa, sihteeri

Eetu Autio, nuorisovaltuuston edustaja teknisessä lautakunnassa

Aada Heininen

Furaha Kadeyi, nuorisovaltuuston edustaja Kanta-Hämeen maakunnallisessa nuorisovaltuustossa ja Lapsiystävällinen kunta työryhmässä

John Kallio, nuorisovaltuuston edustaja sivistyslautakunnassa

Annastiina Knuutinen, nuorisovaltuuston edustaja nuorten ohjaus- ja palveluverkostossa

Miro Stolt

Emmi Syrjä, nuorisovaltuuston edustaja Kanta-Hämeen maakunnallisessa nuorisovaltuustossa

Katri Vienonen

 

etunimi.sukunimi@janakkala.fi