Syö ja juo

Maistuisko lähiruoka tunnelmallisessa vanhassa miljöössä, puu-uunissa paistettu artesaanipizza tai herkullinen omassa leipomossa tehty leivos?

Turengin Asema

Lähi- ja villiruokaa rakkaudella entisöidyssä 1800-luvun miljöössä, vanhalla rautatieasemalla. Kesällä terassi. Asemalle pääset helposti niin junalla, autolla kuin veneellä.

Kahvila Laurell

Konditoria-kahviloissamme on tarjolla suussa sulavia viinereitä, leivoksia ja pikkuleipiä. Tarjolla on myös monipuolinen valikoima erikoiskahveja ja muita juomia.
Laurell Turenki palvelee aivan Turengin keskustassa, torin kulmalla. Samassa talossa toimii toinen Laurellin leipomoista, jossa valmistuvat herkulliset pullat, viinerit ja leivät.

Torikatu 2

14200 Turenki

Puh. 034677731

Kohteen kotisivut

Tervakosken Kahvila-Konditoria

Tervakosken liikekeskuksessa toimiva kodikas kahvila-konditoria, joka tarjoaa Laurellin laadukkaita ja herkullisia tuotteita niin kahvila-asiakkaille kuin mukaan.

Heimolantie 1

12400 Tervakoski

Puh. 0207344080

Kohteen kotisivut

Kahvila ja Pizzeria Tallicafé

Kahvila ja Pizzeria Tallicafé sijaitsee hurmaavassa historiallisessa hevostallissa Tervakoskella.
Talli on sisustettu aistikkaasti rakennusta ja miljöötä kunnioittaen. Tallin tunnelman kruunaa omistajapariskunnan huolella mietitty menu josta löytyy Napolilaiseen tapaan valmistettujen artesaanipizzojen lisäksi muun muassa Tallin naanleivistä valmistettuja burgereita sekä muurinpohjalettuja.
Talli Café on avoinna kesäsesonkina toukokuusta – syyskuuhun
Todella kokemisen arvoinen.

Kartanontie 6

12400 Tervakoski

Puh. 358503622900

sippodesign@gmail.com

Miinantori

Myymälä Miinantori sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa vanhan kivinavetan tiloissa; kahvia, pikkupurtavaa, jäätelöä, virvoitusjuomia

Miinantorilta löydät myös
• tuoreita Kiipulan luomukasviksia
• Kiipulassa kasvatettuja kukkia (suoramyynti kesäisin)
• elintarvikkeita
• opiskelijatöitä, sisustus- ja lahjatavaroita

Kiipulantie 507

14200 Turenki

miinantori@kiipula.fi Kohteen kotisivut

Vähikkälän Suvipuoti

Elintarvikekioski Vähikkälän Suvipuoti ja kylätoimisto keskellä kaunista ja kesäistä hämäläismaisemaa on avoinna kesäisin. Sanna paistaa joka aamu pullia, munkkeja ja pasteijoita ja keittää kahvetta pitkin päivää. Pakastimista löytyy monen sortin jäätelöä ja tietysti irtojäätelöä (eli paikallisittain käsijäätelöä) myös! Kylmiössä on evästä makkarasta maitoon ja hyllyssä makaroonista mehukattiin. Kesän kuumuutta voi vilvoittaa kylmillä virvokkeilla.

Vähikkäläntie 721

12450 Vähikkälä