Syö ja juo

Maistuisko lähiruoka tunnelmallisessa vanhassa miljöössä, puu-uunissa paistettu artesaanipizza tai herkullinen omassa leipomossa tehty leivos?

Hakolan marjatila

Viehättävä marjatilan tilamyymälä ja kahvila.
Myynnissä tilan omia vilja- ja marjatuotteita, hilloja, mehuja, hunajaa sekä kynttilöitä ja saippuoita.

Marja-aikaan avoinna päivittäin, muulloin perjantaisin ja lauantaisin sekä tapahtumissa.

Tilauksesta tarjoilut ryhmille, kahvilan yläkerta sopii hyvin pieniin kokouksiin ja tapaamisiin.

Piilokivi 26

14200 Turenki

Puh. 0400487866

hakolanmarjatila@gmail.com

Bambu Thai Fast Food

Turengin keskustassa sijaitseva thairavintola, joka tarjoaa aitoa thaimaalaista ruokaa niin mukaan otettuna autokaistaltamme kuin myös paikan päällä. Terassi ja jäätelökioski.

Turengintie 2

14200 Turenki

Puh. 036881290

Kulttuurikahvila Keltainen talo

Viehättävä kahvila Laurinmäen museoalueella. Konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.
Avoinna kesäisin ja tapahtumissa. Tarkista aukiolot www.janakkala.fi/laurinmaki
Taloa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella.

Hakoistentie 373

14240 Janakkala

kulttuurikahvilapsl@gmail.com

Sandwich Bros

Sandwich Bros tarjoaa ruokaa joka on tehty intohimolla, laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Meiltä löytyy herkulliset hampurilaiset ja toastit, viikon speciali-annokset, raikkaat salaatit, päivittäin vaihtuvat keitot sekä monipuoliset kahvilatuotteet jotka valmistamme paikanpäällä. Meiltä myös catering palvelut!

Tohvelantie 5

14200 Turenki

Puh. 0451437022

tilaukset@sandwichbros.fi Kohteen kotisivut

Penalty Burger -Suviranta Turenki

Rennon letkeä noin 400 paikkainen terassiravintola veden äärellä.
Herkullisia burgereita sekä komea kattaus juomia.
Iso aurinkoinen terassi, osa katettua, osa lasitettua ja osa avointa tilaa.
Kesällä 2021 valmistumassa tilaussauna.

Turengintie 31

14200 Turenki

Puh. 0403569908

penaltyburger@hotmail.com

Kahvila Laurell

Konditoria-kahviloissamme on tarjolla suussa sulavia viinereitä, leivoksia ja pikkuleipiä. Tarjolla on myös monipuolinen valikoima erikoiskahveja ja muita juomia.
Laurell Turenki palvelee aivan Turengin keskustassa, torin kulmalla. Samassa talossa toimii toinen Laurellin leipomoista, jossa valmistuvat herkulliset pullat, viinerit ja leivät.

Torikatu 2

14200 Turenki

Puh. 034677731

Kohteen kotisivut

Tervakosken Kahvila-Konditoria

Tervakosken liikekeskuksessa toimiva kodikas kahvila-konditoria, joka tarjoaa Laurellin laadukkaita ja herkullisia tuotteita niin kahvila-asiakkaille kuin mukaan.

Heimolantie 1

12400 Tervakoski

Puh. 0207344080

Kahvila ja Pizzeria Tallicafé

Kahvila ja Pizzeria Tallicafé sijaitsee hurmaavassa historiallisessa hevostallissa Tervakoskella.
Talli on sisustettu aistikkaasti rakennusta ja miljöötä kunnioittaen. Tallin tunnelman kruunaa omistajapariskunnan huolella mietitty menu josta löytyy Napolilaiseen tapaan valmistettujen artesaanipizzojen lisäksi muun muassa Tallin naanleivistä valmistettuja burgereita sekä muurinpohjalettuja.
Talli Café on avoinna kesäsesonkina toukokuusta – syyskuuhun. Talvisesonkina samassa pihapiirrissä palvelee Lumotun Navetan puoti ja kahvila.
Todella kokemisen arvoinen.

Kartanontie 6

12400 Tervakoski

Puh. 0503622900

sippodesign@gmail.com

Miinantori

Miinantori sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa vanhan kivinavetan tiloissa. Miinantorilta löydät puutarhan sesongin tuoreet tuotteet: kukat, kasvihuonevihannekset sekä avomaan luomuvihannekset. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja virvoitusjuomia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kevytlounasta ja jäätelöä. Ennakkotilauksesta kahvit ja tarjottavat myös isoille ryhmille.

* Lähi- ja luomuruokaa: Oman laajan vihannesvalikoiman lisäksi Miinantorilla myydään lähituottajien tuotteita: luomuryynejä, -hiutaleita ja -rouheita, luomukananmunia, hunajaa, kylmäpuristettuja mehuja ja leipää.

* Kukkia arkeen ja juhlaan: Floristimme sekä kukka - ja puutarhakaupan opiskelijat tekevät tilauksesta kukkasidontaa; onnittelukimput, osanottokimput, surulaitteet, ristiäiskoristelut ym. Miinantorilta löydät myös valmiskimppuja, asetelmia, ruukkukukkia ja istutuksia joka sesonkiin.

* Persoonallisia lahjaideoita: Laaja valikoima persoonallisia lahjatavaroita ja käyttöesineitä. Suosimme pienyrittäjien ja lähiseudun käsityöläisten tuotantoa sekä Kiipulassa oppilastyönä valmistettuja tuotteita.

Kiipulantie 507

14200 Turenki

Puh. 0404563185

miinantori@kiipula.fi Kohteen kotisivut

Turengin Wanha Asema

Rennon tunnelmansa ansiosta kahvila on kuin paikallisten toinen olohuone ja matkailijoiden tervetullut hengähdyspaikka. Kahvilasta saat herkullisia aamupaloja, lounasta sekä suolaista ja makeaa palan painiketta kahvin, teen tai limonadin kylkeen, halutessasi myös mukaan pakattuna. Kahvilassa järjestetään myös runsaasti erilaisia tapahtumia viini-illoista kakkubuffettiin. Mikäli on aihetta nostaa malja tai kaipaat muuten vain rentouttavaa lasillista, Wanhan Aseman Kahvila tarjoilee myös olutta, viiniä ja kuohuvaa.

Wanhan Aseman Terassilla voit löhöillä riippumatossa jäätelöä nautiskellen, tehdä töitä terassilla, saunoa ja SUP-lautailla kaveriporukalla, viettää piknik-hetken nurmikolla, pelata krokettia tai lautapelejä perheen kesken vaikkapa poiketa hodarille ja huurteiselle työpäivän päätteeksi. Sadesäällä sopii tunnelmoida katetulla terassilla viltin alla ropinaa kuunnellen. Myös perheen pienimmät on huomioitu monenlaisin viihdykkein ja terassin tytöt ovat suunnitelleet kesäksi kaikenlaista tapahtumaa mölkkymaanantaista grillijuhliin.

Asematie 6

14200 Turenki

Puh. 0504753740

asiakaspalvelu@turenginasema.fi Kohteen kotisivut

Vähikkälän Suvipuoti

Elintarvikekioski Vähikkälän Suvipuoti ja kylätoimisto keskellä kaunista ja kesäistä hämäläismaisemaa on avoinna kesäisin. Sanna paistaa joka aamu pullia, munkkeja ja pasteijoita ja keittää kahvetta pitkin päivää. Pakastimista löytyy monen sortin jäätelöä ja tietysti irtojäätelöä (eli paikallisittain käsijäätelöä) myös! Kylmiössä on evästä makkarasta maitoon ja hyllyssä makaroonista mehukattiin. Kesän kuumuutta voi vilvoittaa kylmillä virvokkeilla.

Vähikkäläntie 721

12450 Vähikkälä

Puh. 0407013857

Lounas Sulo

Lounas Sulo sijaitsee aivan Turengin keskustassa virastotalossa.

Lounas ma-pe klo 10.30-14.30

Tervetuloa!

Harvialantie 7B

14200 Turenki

Puh. 04578704662

lounassulo@gmail.com

Lounasravintola Patarouva

Lounaskahvila Patarouva sijaitsee luonnonkauniilla Tapailan alueella terveyskeskuksen yhteydessä.
Tarjoilemme maittavaa lounasta ja kahvilasta saa aina tuoreet pullat ja munkit klo 8.00 alkaen!
Patarouvaa on myös mahdollista varata yksityiskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin.
Kauniiseen ja valoisaan tilaan mahtuu isommallakin joukolla! Myös pitopalvelu.

Lounas ma-pe klo 11.00-14.00

Tervetuloa!

Tapailanpiha 11B

14200 Turenki

Puh. 0341023541

pikkuherkkula@yahoo.com Kohteen kotisivut

Neste K Linnatuuli

Linnatuuli on uniikki taukopaikka, joka on rakennettu moottoritien päälle. Talo on ainutlaatuisuudessaan nähtävyys. Linnatuuli sijaitsee Janakkalan Tervakoskella Helsinki-Tampere-moottoritien puolessa välissä.

Pikkunälkään ja kiireisimpien asiakkaidemme tarpeisiin löytyy Take away -kahvilat talon molemmista päädyistä. Isompaan nälkään ravintolamaailmastamme tarjoaa ruokia pizzasta pihviin. Lounasbuffet joka päivä klo 10.30 - 16.00

Helsingintie 1426

12400 Tervakoski

Puh. 036304220

janakkala.linnatuuli@nestek.fi Kohteen kotisivut