Ostokset

Persoonallisia ostoksia ja lähiruokaa.

Butik Ai-La

Naisten vaateputiikki on toiminut jo 40 vuotta tarjoten asiakkailleen yksilöllisemmän vaihtoehdon pukeutumiselle.

Torikatu 2B4

14200 Turenki

Puh. 036881999

ailuskaanelma@gmail.com
Vaatekauppa

Hakolan marjatila

Marjatilan tilamyymälä ja kahvila.

Myynnissä oman tilan vilja- ja marjatuotteita, mm. mysliä, mehuja, hilloja ja hunajaa sekä tilalla valmistettuja kynttilöitä ja saippuoita.
Lue lisää: http://www.tarinoitajanakkalasta.fi/hartelo-on-jo-taalla/

Piilokivi 26

14200 Tanttala

Puh. 0400487866

hakolanmarjatila@gmail.com

Liisa Sauso Oy

Laadukkaita, suomalaisia käsityönä tehtyjä nahkakäsineitä jo vuodesta 1989. Myös mittatilauksesta, jolloin käsine tehdään asiakkaan mittojen ja toivomusten mukaan. Turengin myymälässä/verstaalla on myynnissä käsineiden lisäksi muita oheistuotteita, kuten laukkuja ja asusteita. Ennen myymälävisiittiä kannattaa puhelinsoitolla varmistaa, että olemme paikan päällä. Käsineitä toimitetaan myös postitse.

Kinnalantie 9

14200 Turenki

Puh. 0405768646

liisa.sauso@liisasauso.fi Kohteen kotisivut

Miinantori /Kiipula Gardens

Miinantori sijaitsee keskeisellä paikalla Kiipulantien varressa vanhan kivinavetan tiloissa. Miinantorilta löydät puutarhan sesongin tuoreet tuotteet: kukat, kasvihuonevihannekset sekä avomaan luomuvihannekset. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja virvoitusjuomia, makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä kevytlounasta ja jäätelöä. Ennakkotilauksesta kahvit ja tarjottavat myös isoille ryhmille.

* Lähi- ja luomuruokaa: Oman laajan vihannesvalikoiman lisäksi Miinantorilla myydään lähituottajien tuotteita: luomuryynejä, -hiutaleita ja -rouheita, luomukananmunia, hunajaa, kylmäpuristettuja mehuja ja leipää.

* Kukkia arkeen ja juhlaan: Floristimme sekä kukka - ja puutarhakaupan opiskelijat tekevät tilauksesta kukkasidontaa; onnittelukimput, osanottokimput, surulaitteet, ristiäiskoristelut ym. Miinantorilta löydät myös valmiskimppuja, asetelmia, ruukkukukkia ja istutuksia joka sesonkiin.

* Persoonallisia lahjaideoita: Laaja valikoima persoonallisia lahjatavaroita ja käyttöesineitä. Suosimme pienyrittäjien ja lähiseudun käsityöläisten tuotantoa sekä Kiipulassa oppilastyönä valmistettuja tuotteita.

Kiipulantie 507

14200 Turenki

Puh. 0404563185

miinantori@kiipula.fi Kohteen kotisivut
Nurmela-rakennus Kiipulassa

Huutokauppakeskus Turenki

Antiikki-, sisustus-, keräily-, harrastetavaran erikoishuutokauppa, paikanpäällä ja netissä. Meillä myydään ihan mitä vain, joten tervetuloa!

Alangontie 3

14200 Turenki

Puh. 0400484497

info@huutokauppakeskusturenki.fi Kohteen kotisivut

Karoli Oy

Karoli on yhden naisen keramiikkapaja, jonka dreija hyrisee Napialan entisellä nahkatehtaalla. Karoliina Viskarin yksilöllisissä ja tyylikkäissä käyttöesineissä on ripaus leikkiä ja kapinaa.

Pajamyymälä avoinna torstaisin klo 12-19, verkkokauppa palvelee joka päivä.

NapialanTehdas, Kirkkotie 65

12400 Tervakoski

Puh. 0405701383

info@karoli.fi Kohteen kotisivut
Keramiikkapaja Karoli Oy:n tuotteita myyntihyllyssä.

Tervakosken Coconut

Vuonna 1993 perustettu Paperi- ja Askartelupuoti johon sittemmin tullut vahvasti mukaan myös käsityötarvikkeita ja lankoja. Tilauksesta järjestämme myös askartelu- ja käsityökursseja sekä puodilla että asiakkaan omissa tiloissa.

Tervalantie 4

12300 Tervakoski

Puh. 0504706693

tervakosken.coconut@kolumbus.fi Kohteen kotisivut

Papurino & Pajan myymälä

Papurinon suunnittelemia ja valmistamia sisustustuotteita ja asusteita valikoiduista kotimaisista luonnonmateriaaleista. Papurinon verstas toimii myymälän yhteydessä.

Janakkalasn työpajalla suunniteltuja ja valmistettuja persoonallisia tuotteita puusta, metallista, tekstiileistä ja kierrätysmateriaaleista. Kivoja lahjaideoita ja hyödykkeitä kotiin ja pihalle. Myymälä avoinn arkisin klo 10-17.

Taimistotie 4

14200 Turenki

Puh. 0503978084

Kohteen kotisivut
papurinon myymälä

Iso-Hiiden kartano

Meillä kesä maistuu paremmalta

Makeat lajikkeet sesongin mukaan
- mansikoita, vadelmia
- pensasmustikoita, mustaherukkaa
- herneitä, sokerimaissia

Poimi marjasi itse tai osta ne valmiiksi poimittuna. Myynnissä on myös tilan omista marjoista tehtyjä täysmehuja ja kuohujuomia. Palveluksessasi on herkullinen aittakahviomme ja lapsien viihdykkeeksi metsäleikkipaikka sekä kotieläimiä.

Meille on helppo tulla ja parkkitilaa on runsaasti. Kuljetamme sinut poimimaan traktorivankkureilla.

Mansikkapellontie 62

14200 Turenki

Puh. 36883233

info@iso-hiidenkartano.fi Kohteen kotisivut