Majoittumiseen Janakkalasta löytyy kodikkaita mökkejä ja huviloita, camping-alue, maatilamajoitusta sekä viihtyisiä huoneita Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksessa. Turenkiin on rakenteilla hotelli.

Matkaparkki Tervakoskella ja Turengissa

Janakkalan kunta tarjoaa kesäsesongin ajan matkailuajoneuvoille maksuttomat matkaparkit Tervakoskella Alasjärven rannalla ( Vähikkäläntie, tie rantaan kääntyy Tietyntien kohdalta) sekä Turengissa Ahilammen (Kiramontie) rannalla.

Matkaparkit on tarkoitettu vain matkailuajoneuvoille liikkuville lyhytaikaiseen oleskeluun ja kerrallaan yhden yön yöpymiseen. Alueet ovat sähköttömiä, niillä ei ole vartiointia, eikä paikkoja voi varata ennakkoon. Molemmissa on neljä asuntoautopaikkaa.
Molemmat matkaparkit sijaitsevat uimarannan vieressä ja taajamien palvelujen läheisyydessä.
Tervetuloa yöpymään!

Järvimaisema Ahilammen rannalla, järvellä yksinäinen vene.

Lähdekallion huvila

Lähdekallion huvila on vuonna 2020 peruskorjauksesta valmistunut 25 vuodepaikan huvila keskellä rauhallista maalaismaisemaa Janakkalan Leppäkoskella, jylhän Haukankallion kainalossa. Omassa rauhassa, silti lähellä Etelä-Suomen keskuksia ja liikenteen valtaväyliä. Lähdekallion Huvila soveltuu mainiosti lomailuun, firman juhliin ja kokouksiin tai kaveriporukan bileisiin ja yhdessäoloon. Kaikilla nykyajan mukavuuksilla, ihan omassa rauhassa. Tilattavissa ovat myös kattavat lisäpalvelut ruokailuista ohjelmapalveluihin.

Haukankalliontie 194

12380 Janakkala

Puh. 0207300888

info@evonluonto.fi Kohteen kotisivut
lahdekallio

Willa Göös

Willa Göös tarjoaa yksilölliset kokous-,juhla-ja majoitustilat ympäri vuoden kodinomaisessa tunnelmallisessa luonnonläheisessä ympäristössä. Oman kappelin perhejuhlissa tunnelma on sydämellisen lämmin ja ainutkertainen.

Pauninkulmantie 310

12400 Tervakoski

Puh. 0405031023

elisa.goos@willagoos.fi Kohteen kotisivut

Tervaniemi

Kartanomiljöössä 20 kodikasta hirsimökkiä ympärivuotisessa käytössä. Jokaisen mökin perusvarusteluun kuuluu oma sähkösauna, terassi ja takkagrilli sekä ilmalämpöpumppu, jolla voit viilentää mökin kesähelteillä. Alueella on langaton nettiyhteys (wi-fi) asiakkaiden vapaassa käytössä. Etukäteen sovittaessa toivotamme myös perheen lemmikit tervetulleiksi.
Uimarantaan, hiekkarannalle on matkaa noin 100 metriä ja Puuhamaahan noin 1,7 km. Tervaniemessä on myös mitä mainioimmat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Aktiivista lomaa voi viettää lähimaastossa kulkevalla kuntopolulla, joka talvisin toimii hiihtolatuna.

Suruton 6

12400 Tervakoski

Puh. 0504047718

info@tervaniemi.fi Kohteen kotisivut

Haapaniemen huvilat

Huvilat sijaitsevat turvallisessa kantahämäläisessä kulttuurimaisemassa Haapaniemen Ylöstalon tilalla, jonka omistajat tunnetaan vuodesta 1470 ja saman suvun omistuksessa ollut vuodesta 1627. Tilan alueella on vapaaehtoinen metsänsuojelualue n.4ha , jota voi käyttää ulkoiluun kuten muitakin alueita. Alue ei ole mikään "mökkikylä", jossa mökit ovat vierivieressä, vaan jokaisella huvilalla on oma ranta ja rauha. Rantaviivaa Ylöstalon tilalla on n.4km.

Tulikalliontie15

14240 Janakkala

Puh. 0500712059

haapaniemenhuvilat@gmail.com Kohteen kotisivut
Haapaniemen huvila sisältä

Majoitus Kiipula Guest House

Majoitu mukavasti Kiipula Guest Housessa!

Huoneet ovat viihtyisiä 1-4 hengen huoneita, joissa on wc/suihku ja televisio. Tarjolla on myös muutamia omalla keittiöllä varustettuja yksiöitä.

Yhteisissä tiloissa on kaksi keittiötä, joissa on ruuan säilytys- ja valmistusmahdollisuudet. Guest Housella on anniskeluoikeudet ja vieraita palvelevatkin viihtyisä aulabaari ja terassi.

Majoittujien käytössä on tilava, ilmainen parkkipaikka sekä langaton netti. Lapsille löytyy mukavaa ajanvietettä sekä sisätiloistamme että piha-alueelta. Kuntosali, uimahalli ja sauna ovat majoittujien käytössä niiden aukioloaikoina. Suoraan ulko-ovelta pääsee reippailemaan mahtaviin Kiipulan harjumaisemiin. Piha-alueella oleva grillikatos on majoittujien käytettävissä.

Sahanmäki 27

14200 Turenki

Puh. 0404563060

kiipula.guesthouse@kiipula.fi Kohteen kotisivut

Harjulan tila

Janakkalan korpiylängöllä, Mallasjoen varrella, sijaitsee Harjulan tila ja sen majoituskäytössä olevat Valkoinen talo ja saunamökki. Majoitukseen sisältyy sauna ja vuodevaatteet. Turengista 24 km Mallinkaistentie - Löyttymäentie

Löyttymäentie 762

14200 Turenki

Puh. 0505432762

olli.loyttyniemi@kolumbus.fi Kohteen kotisivut
Harjulan tila, valkoinen talo

Virala Camping

Virala Campingin palveluita ovat muun muassa:
Karavaanipaikat & Karavaanikausipaikat
Leirintäalue luonnonkauniilla paikalla, kalaisan Viralanjärven rannalla.
Viralaan on helppo tulla mistä ilmansuunnasta tahansa. Moottoritielle on vain muutaman minuutin matka ja lähimpään taajamaan, Turenkiin on vain 8 kilometriä.
Käytössäsi:
Telttapaikat, saunat ja suihkut, wc-tilat, keittokatos, grillikatos, Kemssan tyhjennys, ravintola ja kesäterassi, uimaranta.

Saarelantie 86

14240 Janakkala

Puh. 404557957

viralacamping@gmail.com Kohteen kotisivut

Leirikeskus Rantalahti

Kokoukset, TYKY- ja virkistyspäivät, illanvietot, juhlat ja leirit – Uudistunut Leirikeskus Rantalahti valmiina palvelemaan ja toteuttamaan unelmianne! Käytössänne lisäksi tunnelmallinen torppa kokoustiloineen ja puulämmitteinen rantasauna.

Juhlasalin vieressä olevassa erillisessä majoitusrakennuksessa on 54 vuodepaikkaa ja erillisessä Torpassa 8 vuodepaikkaa.

Majoitusrakennuksen huoneissa on omat WC:t, suihkutilat erikseen. Lisäksi takkatupa, sisäsaunat ja pienryhmätiloja.
Kaikkia tiloja on mahdollisuus vuokrata erikseen. Tarjoamme myös aamiaismajoitusta

Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostilla.

Rantalahdentie 70

14240 Janakkala

Puh. 0447656967

rantalahti@evl.fi Kohteen kotisivut

SFC Hämeenhelmi

Hämeenhelmi on iloinen ja lämminhenkinen leirintäalue Janakkalan Leppäkoskella, jossa on mahdollista yöpyä asuntovaunulla ja -autolla sekä telttaillen.
Kesäkaudella yöpymisen hintaan kuuluu uniikin puukiukaan antamat pehmeät löylyt yleisillä saunavuoroilla.
Alueeltamme löytyy kioski, saniteettitilat, kaksi saunaa, keittiö, yhteisiä oleskelutiloja, lasten leikkipaikat sisällä ja ulkona, grillikota, pikkusauna paljulla sekä kesäisin lapsille uima-allas.
Hämeenhelmi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsinki-Tampere moottoritieltä (3-tie) on meille vain 3 km pikitietä.
Lähin kauppa ja apteekki ovat 5 km päässä Tervakoskella. Puuhamaahankin on matkaa vain 6,5 km.

”Meille on helppo tulla, mutta vaikea lähteä”

Leppäkoskentie 788

12380 Leppäkoski

Puh. 0400898792

hameenhelmi@hameenhelmi.com Kohteen kotisivut