Janakkalan piirretty kuntamaskotti ilves uimassa Tervakosken uimahallissa.

Ohjatut vesiliikuntaryhmät

Uimahallissa järjestetään uinninopetusta mm. päiväkoti- ja koululaisryhmille ympäri vuoden. Lasten alkeis- ja jatkouimakouluja järjestetään keväisin ja kesäkuun aikana. Muina aikoina uimakouluja järjestetään kysynnän mukaan.

Uimakoulut

Alkeisuimakoulut on tarkoitettu vähintään 5-vuotiaille, uimataidottomille lapsille.
Alkeisjatkouimakoulu on tarkoitettu vähintään 5v lapsille, joilta onnistuu jo esim. kelluminen/ sukellus/ selkä- tai myyräuinti muutaman metrin.

Uimakouluryhmät »

Koululaisten uintikerhot

Uintikerhoissa tehdään vedessä kaikenlaista: harjoitellaan uintitekniikoita, vesipelastusta, leikitään, tasapainoillaan, sukelletaan ja hypitään ohjaajan johdolla. Uintikerhossa harjoitellaan jokaisella kerralla jokin suunniteltu harjoitus ja sen lisäksi touhuillaan lastenkin toiveiden mukaan asioita. Uintikerhossa ei treenata hiki otsalla vaan pidetään hauskaa vedessä. Suoritamme myös uinti/matka merkkejä kauden aikana.

Kerhot on tarkoitettu lapsille, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti puku- ja pesutiloissa tai heillä on siellä oma aikuinen mukana.

Erittäin hyvä vaihtoehto saada lapsi käymään uimassa viikottain, vaikkei uinti koko perheen kalenteriin säännöllisesti mahtuisikaan.

Uintikerhot »

Liikuntapalveluiden vesijumpat

Vesijumpat sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille, joilla on riittävä uimataito isossa altaassa jumppaamiseen.
Vesijumppaaminen on tehokasta ja hyväntuulista treenaamista. Vesi kuormittaa niveliä hyvällä tavalla ja mahdollistaa monipuolisen liikkeen turvallisesti. Vesijumpissa käytetään välineitä ja omaa kehoa liikkeiden suorittamisessa.

Vesijumppiin osallistuminen uintimaksulla.
Ei ennakkoilmoittautumista.

Syksy 15.8-16.12.2022

  • Maanantaisin klo 19:00 – 19:45
  • Keskiviikkoisin klo 10:15 – 11:00
    • Sisäänpääsy klo 9:45. Vesijumpan jälkeen uintimahdollisuus 15 min klo 11:15 asti. Uimahallista tulee poistua klo 12 mennessä.
  • Perjantaisin klo 13:00 – 13:45

Vesijumppaa ei pidetä syyslomaviikolla (vk. 42) eikä silloin jos uimahalli on suljettuna.

HUOM: Keskiviikon vesijumppaan pääsee linja-autolla Turengista: Lähtö entiseltä linja-autoasemalta klo 9.30 ja paluu samaan paikkaan uimahallireissun jälkeen. Edestakaisen kyydin hinta on 7€, maksu kuljettajalle.

Vertaisohjatut vesijumpat aamuvirkuille

  • Tiistaisin ja torstaisin klo 6.45 – 7.30
  • Ei ennakkoilmoittautumista
  • Osallistuminen uimahallin sisäänpääsymaksulla.