Janakkalan piirretty kuntamaskotti ilves uimassa Tervakosken uimahallissa.

Uimahallissa järjestetään ympäri vuoden uinninopetusta niin päiväkoti- ja koululaisryhmille kuin lasten alkeis- ja jatkouimakouluja. Lisäksi liikuntapalvelut järjestää avoimia vesijumppia.

Aikuisten uintikurssit

Uimataitoisille aikuisille, jotka haluavat tutustua eri uintitekniikoihin.

Lisätietoja aikuisten uintikursseista.

Uimakoulut

Alkeisuimakoulut on tarkoitettu vähintään 5-vuotiaille, uimataidottomille lapsille. Alkeisjatkouimakoulu on tarkoitettu vähintään 5v lapsille, joilta onnistuu jo esim. kelluminen/ sukellus/ selkä- tai myyräuinti muutaman metrin.

Linkki uimakouluihin

Koululaisten uintikerhot

Uintikerhoissa tehdään vedessä kaikenlaista: harjoitellaan uintitekniikoita, vesipelastusta, leikitään, tasapainoillaan, sukelletaan ja hypitään ohjaajan johdolla. Uintikerhossa harjoitellaan jokaisella kerralla jokin suunniteltu harjoitus ja sen lisäksi touhuillaan lastenkin toiveiden mukaan asioita. Uintikerhossa ei treenata hiki otsalla vaan pidetään hauskaa vedessä. Suoritamme myös uinti/matka merkkejä kauden aikana.

Kerhot on tarkoitettu lapsille, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti puku- ja pesutiloissa tai heillä on siellä oma aikuinen mukana.

Erittäin hyvä vaihtoehto saada lapsi käymään uimassa viikottain, vaikkei uinti koko perheen kalenteriin säännöllisesti mahtuisikaan.

Linkki uintikerhojen ilmoittautumissivuille

Liikuntapalveluiden vesijumpat

Vesijumpat sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille, joilla on riittävä uimataito isossa altaassa jumppaamiseen.
Vesijumppaaminen on tehokasta ja hyväntuulista treenaamista. Vesi kuormittaa niveliä hyvällä tavalla ja mahdollistaa monipuolisen liikkeen turvallisesti. Vesijumpissa käytetään välineitä ja omaa kehoa liikkeiden suorittamisessa.

Lisätietoja vesijumpista.

Vertaisohjatut vesijumpat

Vesijumppaa ei ole, jos uimahalli on suljettuna. Ei ennakkoilmoittautumista.Osallistuminen uimahallin sisäänpääsymaksulla.

  • Aamuvirkuille tiistaisin ja torstaisin klo 6.45 – 7.30, uimahallin auetessa klo 7.00 pidetään vesijumppa 7.15-8.00