Janakkalan joukkoliikenne on osa Hämeenlinnan seudullista joukkoliikennealuetta, johon kuuluvat Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula. Kaupunki ja kunnat järjestävät bussiliikenteen yhteistyössä liikenteenharjoittajien kanssa. Hämeenlinnan kaupunki toimii joukkoliikenteen toimivaltaisena viranomaisena Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Hattulassa. Siitä johtuen joukkoliikenteen asiat on koottu Hämeenlinnan kaupungin sivuille ja joukkoliikenteen asiakaspalvelua saat Palvelupiste Kastellista Hämeenlinnasta.

Waltti-kortti on seudun joukkoliikenteessä käytössä oleva matkakortti. Jos olet oikeutettu koulukuljetukseen, saat kulkemista varten oman Waltti-kortin. Uusien kuljetusoppilaiden kortit postitetaan kotiin ennen koulun alkua. Jo kuljetuksissa olevien oppilaiden kortit päivitetään etänä kesän aikana. Jos kortti hukkuu, voi uuden käydä ostamassa Turengin Keskuskujan R-kioskista tai Palvelupiste Kastellista Hämeenlinnasta. Uuden kortin hinta on 5€ ja R-kioski ottaa lisäksi palvelumaksun 5€.

  • Reittioppaasta löydät seudullisen (Janakkala, Hämeenlinna, Hattula) paikallisliikenteen aikataulut, reitit, pysäkit ja ajantasaisen seurantatiedon.
  • Anna palautetta seudullisesta paikallisliikenteestä e-palautteella, jolloin palaute ohjautuu oikealle liikennöitsijälle vastattavaksi, tilastoituu ja välittyy virkamiehille tiedoksi.