Harvialan asuinalue sijaitsee Hiidenjoen tuntumassa, Harvialan kartanon vanhassa kulttuurimaisemassa. Asuinalueelta löytyy viihtyisä paikka monen perheen kodille.

Harviala on kauniilla paikalla joen varrella omassa rauhassa, mutta kuitenkin vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä palveluista: Turenkiin on matkaa noin 6 km, ja alueelta on hyvät yhteydet myös kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Hämeenlinnaan.

Lapsiperheitä palvelevat koulu sekä päiväkoti. Laajat viheralueet tekevät Harvialasta viihtyisän asuinpaikan, jonka kruunaavat joen tarjoamat virkistysmahdollisuudet. Hiidenjoki on osa merkittyä venereittiä, jota pitkin pääsee aina Tampereelle saakka.

Kaikki vapaat tontit ovat rakentamisvalmiita. Tonttien hinnat ovat 10-15€/ m² sijainnista riippuen, koot vaihtelevat välillä 1220-2100 m². Tontit voi joko ostaa tai vuokrata. Alla lisätietoja ja rakentamistapaohjeet:

Janakkalan Kodit vuokraa edullisesti sijaiskodin rakennusprojektin ajaksi. Tontin lunastaneilta emme peri vuokravakuutta.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:

Kolehmainen Marika

kiinteistöinsinööri, Huom! Vietän kesälomaani 8.7-2.8.2024.

Lehtinen Kaisu

suunnitteluavustaja
Maankäyttö

Lomalla 17.-23.6. ja 15.-28.7.