Kaikki 13.5. ja 15.5. varatut palstat on merkattu alueelle ja viljelyn voi aloittaa!

Palstojen kulmat on merkattu oranssein aurauskepein ja keskellä palstaa on palstan numerolappu. Huomioithan, että palstakartta jonka sait varauksen yhteydessä, helpottaa oman palstan löytämistä. Jos sinulla on varauksessa kaksi vierekkäistä palstaa, niin niiden kulmat on pääsääntöisesti merkattu, esim. vaikkapa kuvan mukaisesti 11 ja 15 palstat(suurenna kuvaaa alla).
Palstajaottelussa on huomioitu myös kulkuväylät ja jokaiselle palstalle pääsee vähintään kahdesta suunnasta. Jos et siitä huolimatta löydä omaa palstaasi, niin otathan meihin yhteyttä.

Alueelle on lisäksi tuotu kaksi vesisäiliötä helpottamaan kastelua.

Vapaat palstat

Vapaaksi jääneitä palstoja voi edelleen kysellä kiinteistöinsinööriltä: marika.kolehmainen@janakkala.fi. Tässä näet vapaat palstat(merkattu punaisella) kartalla.
Kaikki palstat ovat yksivuotisia ja sijaitsevat Turengissa Hausjärventien / Paturin lammen viereisellä alueella.
Myöhemmin varattuja palstoja ei merkata erikseen, vaan oman palstan alueen voi tarkistaa askelmitoin esim. naapuripalstan kulmamerkeistä(oranssit aurauskepit) katsottuna.

Hinnat: 1 kpl / 50 m2 palsta 19 €. On myös mahdollista yhdistää kaksi 50 m2 palstaa, jolloin hinta on 24 € / 100 m2. Palstamaksu suoritetaan paikan päällä joko maksupäätteellä tai käteisellä(varaathan tasarahan). Mukaasi saat myös palstakartan ja säännöt. Voit myös ladata ne suoraan tältä sivuilta.

Lähin katuosoite viljelypalstoille on aluetta vastapäätä olevan Lehdon liikenteen/Matkahuollon palvelupisteen osoite: Hausjärventie 8, 14200 Turenki.

Hyväntekijä kauden 2024 toiminnan varmistamiseksi on paikallinen Paturin tila, joka edesauttaa toiminnan jatkumista ja hoitaa viljelyalueen äestyksen keväällä 2024. Erityiskiitos kuuluu asiassa Paturin tilan Peltomäen väelle hienosta auttavasta eleestä!

Kolehmainen Marika

kiinteistöinsinööri, Huom! Vietän kesälomaani 8.7-2.8.2024.