Frisbeegolf maali koivikon keskellä metsässä.

Lähdekorventie, Tervakoski (P-alue)

Tervakosken koulun, urheilukentän ja uimahallin läheisyydessä sijaitseva 17-väyläinen metsä-/puistorata tarjoaa kohtalaisen haasteellisen ratakierroksen kumpuilevassa metsämaastossa. Yhtä väylää lukuun ottamatta väylät ovat metsäväyliä. Vaihtelevalta radalta löytyy ahtaita, haastavia väyliä sekä reiluja korkeuseroja. 17-väyläinen frisbeegolf-rata valmistui kesällä 2014 Tervakoski Oy:n avustuksella.

Tervakoski frisbee

Lisätietoa, ratakartat ja tuloskortit

Lukiotie, Turenki

Turengin 12-väyläinen frisbeegolf-rata valmistuu Harjurinteen maisemiin Turengin yhteiskoulun ja Kansanpuiston kentän läheisyyteen. Rata on vielä työn alla, mutta radalle pääsee jo harjoittelemaan.

Lisätietoa, ratakartat ja tuloskortit

Kiipulantie 507, Turenki

Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskuksen 20-väyläinen rata on rakennettu vaihtelevaan mäkiseen mäntykangasmetsään ja tarjoaa haastetta kokeneemmallekin heittäjälle. Jokakelin kenttä toimii myös tuulisella säällä. Latujen kunnossapitoaikaan rata pelataan lyhennettynä. Rata alkaa Sahanmäentien varresta, Oralan parkkipaikan välittömästä läheisyydestä. Koulujen lukuvuoden aikana rata ei ole ulkopuolisten käytössä klo 23 jälkeen.

Lisätietoa, ratakartat

Lastuvuorentie, 14200 Turenki

Lastujärven lähistöllä sijaitseva 18-väyläinen metsärata terästettynä muutamalla puistoväylällä. Radan on rakentanut talkoilla ReTee ry vuosina 2019-2020. Ratahanke on rahoitettu Linnaseutu ry:n Leader+ hankerahoituksella sekä sponsoreilta kerätyillä varoilla. Radan väylät on nimetty sponsoreiden mukaan.

Lisätietoa, ratakartat ja tuloskortit

Lainaa Frisbeegolf-setti kirjastolta

Janakkalan pääkirjasto lainaa kirjastokortilla frisbeegolf-settejä. Lainattavana on kolme porukkasettiä ja kaksi yhden pelaajan settiä. Porukkasetti pitää sisällään neljä kiekkoa ja yhden pelaajan setti kolme erilaista kiekkoa. Kaikissa seteissä on mukana myös frisbeegolfin säännöt. Frisbeegolf-settien laina-aika on yksi viikko.

Katso liikuntavideoistamme vinkit Frisbeegolfiin

Katso kaikki videot »