39 askelta

Teatteri, Päänäyttämö, Keinusaarentie 5, Hämeenlinna

Aikuiset Harrastajat Nuoret Opiskelijat Teatteri Vanhukset Hämeenlinna

Neljä näyttelijää, 39 roolia ja Hitchcock takaavat kuolettavan hauskan komedian!

Päähenkilö Richard Hannay joutuu yllätyksekseen epäillyksi murhasta. Hän pakenee Skotlantiin perässään poliiseja ja vakoojia. Vauhdikasta pakomatkaa sekoittaa junassa kohdattu kaunis ja älykäs vaaleaverikkö Pamela. Kuinka pakomatkan käy ja saako Hannay puhdistettua nimensä ennen kuin on liian myöhäistä…

Neljän näyttelijän kaikki 39 hahmoa, nopeat roolivaihdokset, hauskat teatterijipot sekä taitava juonenkuljetus tarjoavat katsojille ikimuistoisen teatterielämyksen!

39 askelta oli yksi Hitchcockin omia suosikkielokuvia, sillä hänen mielestään sen tempo oli täydellinen. Näytelmä palkittiin Lontoossa vuonna 2007 vuoden parhaana komediana ja sitä esitettiin yhtäjaksoisesti liki 9 vuotta. Broadwayllakin esitys nähtiin yli 800 kertaa.

John Buchanin kirjaan ja Alfred Hitchcockin elokuvaan perustuva dekkarikomedia 39 askelta, ensi-illassa 30.10.2024

Ohjauksesta vastaa komediataituri Sari Siikander, lavastussuunnittelu Juha Mäkipää, pukusuunnittelu Anne Laatikainen, valosuunnittelu Veikko Pulli, äänisuunnittelu Janne Auvinen, kampaukset ja maskeeraus Liisa Sormunen.

Rooleissa uskomattomat Mikko Penttilä, Emilia Sinisalo, Mikko Virtanen ja Jyri Ojansivu.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtumaan on esteetön pääsy.

Hintatiedot

Peruslippu: 39 €, Eläkeläiset: 36 €, Opiskelija, työtön, varusmies/siviilipalvelus: 25 €, 1. ja 2. rivi - Peruslippu: 36 €, 1. ja 2. rivi - Eläkeläinen: 33 €, 1. ja 2. rivi - Opiskelija, työtön, varusmies/siviilipalvelus: 22 €

https://www.lippu.fi/artist/hameenlinnan-teatteri/39-askelta-3618901/

Järjestäjä

Hämeenlinnan Teatteri