Nuorisotila Varikko

Nuokkarit on nyt netissä, Teamsissä! 

Liity joukkoon ja laita Kitalle sähköpostiosoitteesi, jolla pääset kirjautumaan sisään Teams-sovellukseen. Yleensä siis koulun sähköpostiosoite.

Teamsissä on yleisen pulinan lisäksi omat ”huoneet” Satamalle ja Varikolle ja vielä Bilishuone, johon voidaan keräillä tylsyyttä tappavia haasteita, kyselyitä, hassuja juttuja, tekemistä, näkemistä, linkkejä ja muita vinkkejä, joilla pidetään kansa kiireisenä vielä senkin jälkeen, kun kouluhommat ja muut pakolliset on tehty.

Virtuaalinuokkarilla pyörähtivät käyntiin myös tiimitapaamiset eli videonuokkarit.

Nuorisonohjaajat päivystävät myös muualla somessa ja puhelimen äärellä:
Snapchatissa:
Satu: satuliiisa
Kitta: kittajannu
Instagramissa:
Satu: etsiva.satu_jannu
Kitta: kitta_jannu
Nuorisopalvelut: janakkalannuorisopalvelut
Whatsapp, puhelut, tekstarit:
Satu: 050 466 0656
Kitta: 050 467 9991
Anni: 050 472 1230
Sähköpostilla:
satu.punkari@janakkala.fi
kristiina.hanninen@janakkala.fi
anni.okkonen@janakkala.fi
Facebookissa:
Janakkalan nuorisopalvelut
Nuorisotyöntekijä Satu Punkari​
lisäksi löydät meidät Wilmasta

 

Varikon keittiössä tuoksuu kahvi ja kirjastossa kopsahtelevat biljardipallot puheensorinan säestämänä. Kirjastossa on myös kattava valikoima lautapelejä ja tietenkin kirjoja ja lehtiä joka makuun. Illaksi käytävän valot himmennetään hieman kotoisammiksi ja sohville voi kerääntyä jutustelemaan kavereiden tai ohjaajien kanssa. Käytävälle on saatavilla myös pleikkari pelisessioita varten.

Varikolla on olemassa pieni elokuvakirjasto, jos tv:n tarjonta tökkii, mutta jotain tekisi mieli katsoa. Elokuvissa ja peleissä saa kuitenkin olla korkeintaan ikäsuositusmerkintä K13. Vaikka olisitkin riittävän vanha itse vähän hurjempiinkin leffoihin, osa vierailijoistamme ei ole. Noudatamme siis samaa ikärajaa kaikille.

Varikon tarkoituksena on olla kotoisa ja viihtyisä oleskelupaikka kaikille yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Kengät jätetään ovelle ja ollaan ystävällisiä kaikille.
Nuorisotilalla työskentelee jokaisena iltana koulutettu ja ammattitaitoinen ohjaaja yhdessä työparin kanssa. Nuokkarilta voit hakea myös apua isoihin ja pieniin murheisiin silloinkin, kun et tiedä minne mennä. Tai olet vain vailla juttuseuraa. Ohjaajat ovat tilalla juuri Sinua varten.

Nuorisotilalle ei voi saapua päihtyneenä, alkoholi ja huumausaineet ovat täysin kiellettyjä, samoin tupakkatuotteiden käyttö tilan läheisyydessä, koskee myös nuuskaa ja sähkötupakkaa. Myöskään energiajuomat eivät ole tilalla sallittuja.

Varikko on toistaiseksi suljettu, nuorisotyö on netissä 

Nuorisotila Varikko

Nuorisotila Tervakosken lukion tiloissa
Heimolantie 2

12400 Tervakoski

Puh. 050 467 9991
Avoinna:

Tiistai 14.15-20.30

Perjantaisin vain erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Jaa sivu