Nuorisotila Varikko

Varikon keittiössä tuoksuu kahvi ja kirjastossa kopsahtelevat biljardipallot puheensorinan säestämänä. Kirjastossa on myös kattava valikoima lautapelejä ja tietenkin kirjoja ja lehtiä joka makuun. Illaksi käytävän valot himmennetään hieman kotoisammiksi ja sohville voi kerääntyä jutustelemaan kavereiden tai ohjaajien kanssa. Käytävälle on saatavilla myös pleikkari pelisessioita varten.

Varikolla on olemassa pieni elokuvakirjasto, jos tv:n tarjonta tökkii, mutta jotain tekisi mieli katsoa. Elokuvissa ja peleissä saa kuitenkin olla korkeintaan ikäsuositusmerkintä K13. Vaikka olisitkin riittävän vanha itse vähän hurjempiinkin leffoihin, osa vierailijoistamme ei ole. Noudatamme siis samaa ikärajaa kaikille.

Varikon tarkoituksena on olla kotoisa ja viihtyisä oleskelupaikka kaikille yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Kengät jätetään ovelle ja ollaan ystävällisiä kaikille.
Nuorisotilalla työskentelee jokaisena iltana koulutettu ja ammattitaitoinen ohjaaja yhdessä työparin kanssa. Nuokkarilta voit hakea myös apua isoihin ja pieniin murheisiin silloinkin, kun et tiedä minne mennä. Tai olet vain vailla juttuseuraa. Ohjaajat ovat tilalla juuri Sinua varten.

Nuorisotilalle ei voi saapua päihtyneenä, alkoholi ja huumausaineet ovat täysin kiellettyjä, samoin tupakkatuotteiden käyttö tilan läheisyydessä, koskee myös nuuskaa ja sähkötupakkaa. Myöskään energiajuomat eivät ole tilalla sallittuja.

Avoinna tiistaisin 14.15–20.30

Nuorisotila Varikko

Nuorisotila Tervakosken lukion tiloissa
Heimolantie 2

12400 Tervakoski

Puh. 050 467 9991
Avoinna:

Tiistai 14.15-20.30

Perjantaisin vain erikseen ilmoitettavina ajankohtina