Janakkalassa onnistuvat niin monipäiväinen seminaari teknisesti täydellisesti varustetussa auditoriossa, tehokas pienen porukan meeting kuin tunnelmalliset perhejuhlat.

Turengin Wanha Asema

Kauniissa asemarakennuksessa on lukuisia tiloja, jotka soveltuvat loistavasti liiketapaamisiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin. Tiloissa on käytössä monipuolinen ja nykyaikainen esitystekniikka ja tarjoilut järjestyvät näppärästi talon kautta. Mitä ikinä tilaisuuteesi tarvitsetkaan, kattavasta kumppaniverkostosta löydät taitajat ja toimittajat ohjelmapalveluista valokuvaajiin.

Aseman alakerta toimii arkena kahvilana ja yhteisöllisenä työtilana. Alakerran suuri sali sekä kabinetti ovat myös varattavissa tapahtumia varten. Näiden tilojen varaukseen yhdistyvät poikkeuksetta tarjoilut kahvilan toimesta. Upouusi tekniikka mahdollistaa modernin työskentelyn ja kokoukset. Aikoinaan asemapäällikön asuntona toimineessa yläkerrassa onnistuvat niin sukujuhlat kuin kokoukset ja kaikenmoiset tilaisuudet siltä väliltä. Tiloja on tarjolla neljä ja niitä voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Yläkerta mahdollistaa halutessa omat tarjoilut (poislukien mahdolliset alkoholijuomat).

Juhlat
Upea asemarakennus on omiaan erikoistilaisuuksien estradiksi. Kaipasitpa pidoillesi näyttävän juhlasalin tai intiimin tilan, voimme tarjota käyttöösi molemmat. Lisäksi puulämmitteinen pihasaunamme on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Kauttamme saat myös herkulliset tarjoilut ja kumppaniverkostomme floristeista valokuvaajiin tekee juhlakokemuksestasi täydellisen.

Asematie 6

14200 Turenki

Puh. 0504753740

asiakaspalvelu@turenginasema.fi Kohteen kotisivut

Willa Göös

Willa Göös tarjoaa yksilölliset kokous-,juhla-ja majoitustilat ympäri vuoden kodinomaisessa tunnelmallisessa ympäristössä. Oman kappelin perhejuhlissa tunnelma on sydämellisen lämmin ja ainutkertainen.

Kauniiseen saliin mahtuu pöytien ääreen istumaan kaikkiaan 54 henkilöä. Tilan yhteydessä on myös laitoskeittiö. Ruokailut jokainen asiakas järjestää itse tai ruuat voi tilata yhteistyökumppanilta.

Pauninkulmantie 310

12400 Tervakoski

Puh. 0405031023

elisa.goos@willagoos.fi Kohteen kotisivut

Tervaniemi

Tervaniemen kaunis ja historiallinen kartanomiljöö järven rannalla luo täydelliset puitteet kokouksille, koulutuksille, virkistys-, tykypäiville sekä kick-off partyille. Kartanon rantasaliin mahtuu noin 100 kokousvierasta ja Sinivuokon maisemasaliin noin 50–60 kokousvierasta luokkamuodossa. Lisäksi kartanosta löytyy 10–15 hengen hopeasali, jossa voidaan järjestää pienimuotoisia johtoryhmän kokouksia. Kokoustiloista löytyy nopea langaton verkkoyhteys.

Suruton 6

12400 Tervakoski

Puh. 0504047718

info@tervaniemi.fi Kohteen kotisivut

Leirikeskus Rantalahti

Kokoukset, TYKY- ja virkistyspäivät, illanvietot, juhlat ja leirit – Leirikeskus Rantalahti valmiina palvelemaan ja toteuttamaan unelmianne! Pitopalvelustamme saatavilla myös tilaustuotteita. Käytössänne lisäksi tunnelmallinen torppa kokoustiloineen ja puulämmitteinen rantasauna.

Rantalahdentie 70

14240 Janakkala

Puh. 0447656967

rantalahti@evl.fi Kohteen kotisivut

Kiipulan yrityspalvelut

Kiipulassa järjestät sujuvan kokous- tai koulutustilaisuuden rauhallisessa ja esteettömässä ympäristössä. Tilamme soveltuvat mitä monimuotoisimpiin tilaisuuksiin aina muutaman hengen palaverista jopa 200 henkilön seminaariin. Kokouspäivän yhteyteen on mahdollista yhdistää myös virkistäviä liikunta- tai toimintatuokioita sekä työhyvinvointiin liittyviä asiantuntijaluentoja.
Päätoimipaikassamme Janakkalassa on tarjolla viihtyisiä ja hyvin varustettuja kokous-, koulutus-, liikunta- ja majoitustiloja.
Kiipulan Rusthollissa on tarjolla maukasta ja terveellistä lähiruokaa tilaisuuksien yhteyteen.

Kiipulantie 507

142010 Turenki

Puh. 0503003758

yrityspalvelut@kiipula.fi Kohteen kotisivut