Janakkalassa onnistuvat niin monipäiväinen seminaari teknisesti täydellisesti varustetussa auditoriossa, tehokas pienen porukan meeting kuin tunnelmalliset perhejuhlat.

Turengin Wanha Asema

Kauniissa asemarakennuksessa on lukuisia tiloja, jotka soveltuvat loistavasti liiketapaamisiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin. Tiloissa on käytössä monipuolinen ja nykyaikainen esitystekniikka ja tarjoilut järjestyvät näppärästi talon kautta. Mitä ikinä tilaisuuteesi tarvitsetkaan, kattavasta kumppaniverkostosta löydät taitajat ja toimittajat ohjelmapalveluista valokuvaajiin.

Aseman alakerta toimii arkena kahvilana ja yhteisöllisenä työtilana. Alakerran suuri sali sekä kabinetti ovat myös varattavissa tapahtumia varten. Näiden tilojen varaukseen yhdistyvät poikkeuksetta tarjoilut kahvilan toimesta. Upouusi tekniikka mahdollistaa modernin työskentelyn ja kokoukset.

Aikoinaan asemapäällikön asuntona toimineessa yläkerrassa onnistuvat niin sukujuhlat kuin kokoukset ja kaikenmoiset tilaisuudet siltä väliltä. Tiloja on tarjolla neljä ja niitä voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Yläkerta mahdollistaa halutessa omat tarjoilut (poislukien mahdolliset alkoholijuomat). Yläkertaan rakentuu uusi moderni kokous- ja työpajatila. Myös esitystekniikka on päivitetty tulevaisuuden tarpeisiin.

Asematie 6

14200 Turenki

Puh. 0504753740

asiakaspalvelu@turenginasema.fi Kohteen kotisivut

Willa Göös

Willa Göös tarjoaa yksilölliset kokous-,juhla-ja majoitustilat ympäri vuoden kodinomaisessa tunnelmallisessa ympäristössä. Oman kappelin perhejuhlissa tunnelma on sydämellisen lämmin ja ainutkertainen.

Pauninkulmantie 310

12400 Tervakoski

Puh. 358405031023

elisa.goos@willagoos.fi Kohteen kotisivut

Tervaniemi

Tervaniemen kaunis ja historiallinen kartanomiljöö järven rannalla luo täydelliset puitteet kokouksille, koulutuksille, virkistys-, tykypäiville sekä kick-off partyille. Kartanon rantasaliin mahtuu noin 100 kokousvierasta ja Sinivuokon maisemasaliin noin 50–60 kokousvierasta luokkamuodossa. Lisäksi kartanosta löytyy 10–15 hengen hopeasali, jossa voidaan järjestää pienimuotoisia johtoryhmän kokouksia. Kokoustiloista löytyy nopea langaton verkkoyhteys.

Suruton 6

12400 Tervakoski

Puh. 358504047718

info@tervaniemi.com Kohteen kotisivut

Leirikeskus Rantalahti

Kokoukset, TYKY- ja virkistyspäivät, illanvietot, juhlat ja leirit – Leirikeskus Rantalahti valmiina palvelemaan ja toteuttamaan unelmianne! Pitopalvelustamme saatavilla myös tilaustuotteita. Käytössänne lisäksi tunnelmallinen torppa kokoustiloineen ja puulämmitteinen rantasauna.

Rantalahdentie 70

14240 Janakkala

Puh. 358447656967

rantalahti@evl.fi Kohteen kotisivut

Kiipulan yrityspalvelut

Kiipulassa järjestät sujuvan kokous- tai koulutustilaisuuden rauhallisessa ja esteettömässä ympäristössä. Kokouspäivän yhteyteen on mahdollista yhdistää myös virkistäviä liikunta- tai toimintatuokioita sekä työhyvinvointiin liittyviä asiantuntijaluentoja.
Päätoimipaikassamme Janakkalassa on tarjolla viihtyisiä ja hyvin varustettuja kokous-, koulutus-, liikunta- ja majoitustiloja.
Kiipulan Rusthollissa on tarjolla maukasta ja terveellistä lähiruokaa tilaisuuksien yhteyteen.

Kiipulantie 507

142010 Turenki

Puh. 358503003758

yrityspalvelut@kiipula.fi Kohteen kotisivut