Puna-musta palautusautomaatti.

Omatoimikirjasto

Tervakosken kirjastossa voit asioida omatoimisesti laajemmilla aukioloajoilla. Tarvitset sirullisen kirjastokortin, jonka saat Tervakosken kirjastosta palveluaikana. Kortti on henkilökohtainen. Kortinhaltija voi tuoda seurassaan perheenjäseniä, mutta on vastuussa kirjastokäynnistä. Alle 15-vuotiailta vaaditaan huoltajan allekirjoittama sopimus. Sopimus on allekirjoitettava paikan päällä kirjastossa.

Ensimmäinen omatoimikortti on ilmainen. Jos omatoimikortti katoaa, uusi maksaa 10 euroa. Korttia voi käyttää normaalisti kirjastokorttina kaikissa Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan kirjastoissa.

Kirjastossa on tallentava kameravalvonta. Omatoimikirjastosta on kirjauduttava ulos ennen sulkeutumista, tai aiheuttaa hälytyksen. Hälytyksestä aiheutuvista kuluista vastaa hälytyksen aiheuttava asiakas. Hälytysmaksu on 40 euroa.

Huomioithan, että omatoimiaikana ei ole palvelua, vaikka henkilökuntaa olisikin paikalla. Teemme tällöin muita työtehtäviä, kuten otamme vastaan ryhmiä. Omatoimiaikana lainaus ja palautus tapahtuu automaateilla sekä tiedonhaku itsenäisesti. Emme ota omatoimiaikana vastaan maksuja. Kirjaston aukioloaikoina henkilökunta palvelee asiakaspalvelutiskillä, jolloin kaikki palvelumme ovat normaalisti asiakkaiden käytössä.