Tapahtumat Turengin torilla ja kävelykadulla

Turengin tori toimii nykyään pääasiassa pysäköintialueena, joten jos se halutaan vuokrata tapahtumapaikaksi, niin kunta perii siitä maksun:  150 e/ vrk. Tämä siksi, että torille pitää erikseen käydä hyvissä ajoin laittamassa pysäköintikiellot ja tuoda puomit, ettei siellä ole autoja, kun tapahtuman järjestäjät tulevat paikalle. Tähän maksuun sisältyy mahdollinen sähkö ja jätehuolto. Torin käyttöoikeutta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse Pasi Taljalta.

Kävelykadun käyttö tapahtumiin on maksutonta, mutta siitä on ilmoitettava hyvissä ajoin sähköpostitse Pasi Taljalle. Ilmoituksessa on kerrottava päivä, kellonaika, mihin tarkoitukseen sinne tullaan ja kuka on vastuuhenkilö. Jos vastuuhenkilöä ei erikseen ilmoiteta, on ilmoittaja vastuussa tapahtumasta.

Lähellä leikkipuistoa on sähköpiste, josta tarvittaessa voi ottaa korvausta vastaan sähköä. Tästä tulee sopia etukäteen, koska sähköpiste on lukittu.

Tapahtuman järjestäjän vastuulla on huolehtia, että tapahtumasta ei aiheudu vaaraa tai tarpeetonta haittaa alueen muille käyttäjille. Kevyen liikenteen väylät tulee aina pitää avoimina. Alue pitää pitää siistinä tapahtuman aikana ja siivota välittömästi tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole erillistä jäteastiaa, joten roskat tulee viedä pois.

Katso myös maksuttomat myyntipaikat Kävelykadulla