Tapahtumayleisöä Turengin torilla.

Turengin tori toimii pääasiassa pysäköintialueena, joten jos se halutaan vuokrata tapahtumapaikaksi, niin kunta perii siitä maksun: 165 e/ vrk. Tämä siksi, että torille pitää erikseen käydä hyvissä ajoin laittamassa pysäköintikiellot ja tuoda puomit, ettei siellä ole autoja, kun tapahtuman järjestäjät tulevat paikalle. Tähän maksuun sisältyy mahdollinen sähkö ja kiinteiden roska-astioiden tyhjentäminen. Torin käyttöoikeutta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse kiinteistöinsinööri Marika Kolehmaiselta.

Kävelykadun käyttö tapahtumiin on maksutonta, mutta siitä on ilmoitettava hyvissä ajoin sähköpostitse Marika Kolehmaiselle. Ilmoituksessa on kerrottava päivä, kellonaika, mihin tarkoitukseen sinne tullaan ja kuka on vastuuhenkilö. Jos vastuuhenkilöä ei erikseen ilmoiteta, on ilmoittaja vastuussa tapahtumasta.

Lähellä leikkipuistoa on sähköpiste, josta tarvittaessa voi ottaa korvausta vastaan sähköä. Tästä tulee sopia etukäteen, koska sähköpiste on lukittu.

Tapahtuman järjestäjän vastuulla on huolehtia, että tapahtumasta ei aiheudu vaaraa tai tarpeetonta haittaa alueen muille käyttäjille. Kevyen liikenteen väylät tulee aina pitää avoimina. Alue pitää pitää siistinä tapahtuman aikana ja siivota välittömästi tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole erillistä jäteastiaa, joten roskat tulee viedä pois.

Katso myös maksuttomat myyntipaikat Kävelykadulla 

Kolehmainen Marika

kiinteistöinsinööri, lomalla 27.-28.6. ja 8.7-2.8.2024.