Janakkalan kunnan esitteet

janakkala-albumi

Janakkala-albumi

 

Kuntalaisten kuvista koostettu kuntaesite Janakkalasta. Tutustu Albumin pdf-versioon.

 

 


Luontokohde-esite

 

Janakkalan luontokohteista tehty 60-sivuinen esite.  Tutustu myös luontokohteista tehtyyn nettisivustoon www.janakkala.fi/luontoon.

 

 


Hämeen Palat -matkailuesite

Hämeen Parhaat Palat kokoaa yksiin kansiin Janakkalan, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen matkailukohteiden helmet.

Viimeisimmät matkavinkit antaa Hämeen parhaat palat -Facebook-sivu

 

 

 


Janakkalan kylät -esite

Janakkalassa on lukuisia viehättäviä kyliä elää tai pistäytyä. Niistä löytyy upeita luontokohteita, persoonallisia palveluita ja käyntikohteita sekä kodikkaita taloja vuokrattavaksi juhliin.

Esitteeseen on koottu tietoja ennen kaikkea niistä kylistä, joissa toimii kyläyhdistys. Esite keskittyy elämään Janakkalan maaseudulla. Isot taajamat Tervakoski ja Turenki on tällä kertaa jätetty pois, mutta niissäkin toimii taajamia elävöittävät asukasyhdistykset.

Tutustu sähköiseen esitteeseen


Paperiruukki-esitteen kansi.Tervakoski-Paperiruukki

Tervakosken taajama on aina hengittänyt samassa tahdissa Tervajoen kosken partaalle vuonna 1818 perustetun paperitehtaan kanssa. Tervakoski Oy on jopa maailman mittakaavassa ainutlaatuinen, yli 200 vuotta yhtäjaksoisesti toiminut yritys. Se on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva paperitehdas ja taajama sen ympärillä harvinainen, nykypäivää elävä paperiruukkialue.

Tervakosken ja paperitehtaan historiasta kertova esite. Esittteessä on kartta johon edelleen löydettävissä olevat kohteet on merkitty.

Paperiruukki on esitelty myös nettisivuillamme »

 


Laurimäki-esite

Laurinmäen esitteen kansi.

Laurinmäeltä löydät oikean aarreaitan tulvillaan käsin kosketeltavaa menneisyyttä, hämäläisen luonnon parhaita paloja ja herkullisimpia kulttuuritapahtumia.

Laurinmäen luonto- ja kulttuurialueesta kertova esite, jossa esitelty Torpparimuseo, Muistojen luontopolku, Pyhän Laurin kirkko, Hakoisten linnavuori sekä Keltainen talo.

 

 


Koti Janakkalasta -lehti

Koti Janakkalassa -lehden sivuilla pääset kurkistamaan neljään hurmaavaan janakkalalaiseen kotiin ja yhteen pihaan. Pääset lukemaan, niin talovanhuksen remontoinnista kuin itse suunnitellun hirsitalon rakentamisesta, elämästä Hiidenjoen rannalla ja puutarhatöistä.

 

 

 


Tilaa esitteitä