Krookukset lumisateessa Turengin Pyhämäessä.

Janakkalan jokakeväinen KuiSiistii! -kampanja tarkentaa katseen elinympäristöömme.
Anna hetki aikaa, saat hyvän mielen ja talkooevästä!

KuiSiistii! siivoustalkoot 3. ja 4.5.2023

Turenki siivotaan kesäkuntoon 3.5. klo 17-19. Roskapussien jako ja makkaragrilli kuumana kävelykadulla Lähetyskahvila Toivon edessä. Lähetyskahvilassa on tarjolla talkoolaisille kahvia, mehua ja pullaa. Vapaaehtoinen maksu hyväntekeväisyyteen. Lisäksi Lähetyskahvilassa on talkoolaisilla mahdollisuus käydä vessassa, täyttää vesipulloja ja istahtaa hetkeksi siivouksen lomassa.

Tervakoski siivotaan kesäkuntoon 4.5. klo 17-19. Roskapussien jako ja makkaragrilli kuumana K-marketin kulmalla. Lisäksi seurakuntakeskuksessa on tarjolla talkoolaisille kahvia, mehua ja pullaa. Vapaaehtoinen maksu hyväntekeväisyyteen. Seurakuntakeskuksessa on talkoolaisilla myös mahdollisuus käydä vessassa, täyttää vesipulloja ja istahtaa hetkeksi siivouksen lomassa.

Järjestätkö omat siivoustalkoot?

Kunta tarjoaa jätesäkit ja käy noutamassa täyteen kerätyt säkit sovitusta paikasta.
Yhdistykset voivat laskuttaa talkoomakkarat ja juomat kunnalta kuitin kera. Jätesäkkejä voi noutaa kunnantalolta palvelutoimistolta ja kerro osoitteeseen lyyli@janakkala.fi, koska ja mistä kerätyt jätesäkit voi noutaa.

Olemme mukana YLEn Miljoona roskapussia kampanjassa!

KuiSiistii! -kirpputori 22.4.2023 klo 10-13

Maksuton jättikirpputori Turengin liikuntahallilla. Kirpputorille tullaan omalla pöydällä ja myyntirivit rakennetaan saapumisjärjestyksessä. Kirjastolla on muutamia pöytiä tarjolla ille, joilla ei ole mahdollisuutta tuoda omaa.

KuiSiistii! Kirppis 2023

Pöytä