1) Handmade paper -mökki (8 v). Koulumatkalla kävelen Tervakosken paperitehtaan ohi. Tämä rakennus on jäänyt mieleen kun sain kuulla tästä kilpailusta, tiesin heti minkä rakennuksen haluan tehdä.
2) Vähikkälän koulu (13 v). Vähikkälän koulu on Janakkalan vanhin koulu. Se on noin 144 vuotta vanha, keltainen hirsirakennus.
3) Tervakosken kirkko (11 v).
4) Vesipedot/Tervakosken uimahalli (8 v). Tykkään uimahallista. Siellä on hauska käydä. Minä ja paras ystäväni olemme hirveitä vesipetoja. Minulle on tosi tärkeää että pääsen uimaan kesällä ja talvella vaikka joka päivä.
5) Lastujärven kota (10 v). Ilves hengailee Lastujärven kodalla talvella.
6) Vähikkälän seuratalo (12 v). Valitsin Vähikkälän seuratalon, koska se on tuttu paikka minulle. Olen ollut järjestämässä Vähikkälän Heinäpäiviä siellä ja käymme koulun kanssa siellä liikunnassa. Myös koulun juhlat ovat seuratalolla. Olen osallistunut siellä moniin muihinkin tapahtumiin, harrastuksiin ja juhliin.
7) Unelmien Vähikkälän koulu (9 v). Valitsin Vähikkälän koulun, koska käyn sitä koulua ja se on mukava ja hauska koulu. Siellä on kiva käydä koulua. Lisäsin työhöni hevosia, koska ne ovat minun lempieläimiä ja olisi kiva jos koululla olisi myös eläimiä. Laitoin työhön myös Petteri punakuonon, joulukuusen ja piparipöydän , koska ne liittyvät jouluun.
8) Pentuja pientareella. Janakkalan liikenteestä löytyviä kylttejä.
9) Pyhän Laurin kirkko (12 v).
10) Tervakosken siili. Siiliksi kutsuttu 1860-luvulla rakennettu kahdeksankulmio on vanhin nykyisistä tehtaan rakennuksista. Se rakennettiin alun perin vedenpuhdistamoksi ja on toiminut myös paloasemana.
11) Janakkalan kirjastoauto (9 v).
12) Pyhän Laurin kirkko.
13) Herra ilveksen talo (12 v). Keksin tähän idean siitä, että ajattelin, että Janakkalan ilvekselläkin pitäisi olla oma talo.
14) Puuhamaa (8-11 v).  Työssä kuvattu tekijöille tärkeimmät asiat Puuhamaassa, Puuhanalle, vesiliukumäet ja autorata. Lisänä vähän muita somisteita.
15) Turengin rautatieasema (14 v). Talvinen rautatieasema, jonka katolla Ilves Janakkalan vaakunan mukaisesti.
16) Tanttalan koulu (13 v). Tanttalan koulu on vuonna 1939 rakennettu pieni noin 30 oppilaan kyläkoulu Tanttalan kylässä.