Janakkalan kunnassa pysäköinti on ilmaista. Tämä tarkoittaa, että voit pysäköidä ajoneuvosi ilman maksua paikoissa, jotka on osoitettu liikennemerkkien ja kiinteistöjen ohjeiden mukaisesti. On tärkeää huomioida, että pysäköinti on sallittu vain niillä alueilla, joissa se on merkitty sallituksi liikennemerkein.

Janakkalan kunnassa on varattu invapaikkoja niille, jotka tarvitsevat niitä. Näiden paikkojen käyttö edellyttää voimassa olevaa invapysäköintilupaa.

Kiitos, että noudatat pysäköintisääntöjä ja kunnioitat muiden oikeuksia!

Pysäköintialueet

Junaliityntäparkkialue sijaitsee Turengin taajamassa Taimistotien ja Kauppakujan kulmassa. Parkkialueella on sähköautojen latauspiste sekä kunnalta vuokrattavia pidempiaikaisia autolämmityspistokkeita. Lisätietoja autolämmityspisteiden vuokrauksesta.

Turengin taajamassa linja-autoasemalla on pysäköintiruutuja usealle henkilöautolle. Pysäköintialueelle pääsee Tohvelantieltä. Tervakosken taajamassa kunnan pysäköintialue sijaitsee Rajapirtintiellä.

Moottoritien varrella sekä Turengin että Tervakosken liittymissä on liityntäpysäköintialueet. Moottoritien rampeilla on pikavuorojen pysäkit.