Satama on avoinna:

Keskiviikkoisin 15.00-20.00 ja torstaisin 14.00-20.00

 

Nuorisokeskus Satama on nuorten oma olohuone keskellä Turengin kylää. Satamassa saa olla ja hengata, tavata kavereita, pelailla ja puuhastella. Kengät potkaistaan jalasta jo ovella ja tarvittaessa villasukkanarikasta voi lainata töppösiä viluvarpaille.

Yläkerrassa on sohvilla tilaa vaikka telkkarin tuijotteluun, pelinurkkauksessa voi ottaa erän Änäriä pleikkarilla tai istahtaa pöydän ääreen siemailemaan kupposen kuumaa. Omat eväät ovat sallittuja ja niiden lämmittämiseen löytyy muun muassa mikro.

Alakerta on Sataman peliluola, jota hallitsevat biljardipöytä ja ilmakiekko yhdessä pöytäfutiksen kanssa ja hyllyssä on pinoittain lautapelejä, mutta mukaan mahtuu lokoisia nurkkauksia sohvineen hieman rennompaa fiilistä haluaville.
Satama on turvallinen ja viihtyisä oleskelupaikka kaikille yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Nuorisotilalla työskentelee jokaisena iltana koulutettu ja ammattitaitoinen ohjaaja yhdessä työparin kanssa. Nuokkarilta voit hakea myös apua isoihin ja pieniin murheisiin silloinkin, kun et tiedä minne mennä. Tai olet vain vailla juttuseuraa. Ohjaajat ovat tilalla juuri Sinua varten. Nuorisokeskus on päihteetön tila ja toisen ihmisen kunnoittaminen on vaadittava ominaisuus!

 

Nuorisonohjaajat löydät myös somesta ja puhelimen ääreltä:
Snapchatissa:
Satu: satuliiisa
Anni: anni_jannu
Instagramissa:
Satu: etsiva.satu_jannu
Kitta: kitta_jannu
Nuorisopalvelut: janakkalannuorisopalvelut
Whatsapp, puhelut, tekstarit:
Satu: 050 466 0656
Anni: 0405318290
Kitta: 050 467 9991
Naana: 050 472 1230
Sähköpostilla:
satu.punkari@janakkala.fi
anni.ahonen@janakkala.fi
kristiina.hanninen@janakkala.fi
naana.hongisto@janakkala.fi
Facebookissa:
Janakkalan nuorisopalvelut
Nuorisotyöntekijä Satu Punkari​

lisäksi löydät meidät Wilmasta