Mallinkaisten leirikeskus

Mallinkaisten leirikeskus on Janakkalan kunnan omistama leirikeskus Mallinkaistenjärven rannalla. Leirikeskuksen käyttökausi on 1.5. – 31.10.

Leirikeskuksen ensisijaisia käyttäjiä ovat nuorisotoimen lisäksi paikalliset nuorisojärjestöt ja yhdistykset.

Kauden 2021 käyttövuorojen hakuaika on 12. – 25.1.2021. Vuoroa hakeneille ilmoitetaan myönnetyt vuorot helmikuun alussa. Vapaaksi jääviä vuoroja voi varata käyttökauden aikana.

Jos hakija ei käytä saamaansa vuoroa, tulee siitä ilmoittaa viipymättä nuorisopalveluihin. Käyttövuorosta peritään täysi maksu, mikäli vuoroa ei ole peruttu kuukautta ennen käyttövuoron alkamista.

Ohessa linkki käyttövuoron hakemiseen. Linkki on aktiivinen vain aikavälillä  12. – 25.1.2021. https://response.questback.com/janakkalankunta/mallinkainen2021

 

Hinnasto kaudella 2021

ryhmä I ryhmä II ryhmä III
vrk 110 € 230 € 300 €
päivä max 12 h 95 € 195 € 250 €
ilta klo 18-22 max 4 h 70 € 135 € 190 €

 

Tilan siivoamatta jättämisestä peritään siivouskulut, 150 € / siivoustunti.

Ryhmä I
Paikalliset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja muut yleishyödylliset järjestöt ja yhdistykset, nuorten toimintaryhmät sekä kunnan oma toiminta.
Ryhmä II
Ulkopaikkakuntalaiset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja muut yleishyödylliset järjestöt ja yhdistykset. Seurakuntien ja kuntien lapsi- ja nuorisotyö.
Ryhmä III
Liikelaitokset, yritykset, yksityiset henkilöt, pääsymaksulliset tilaisuudet. Muut edellä mainitsemattomat käyttäjät.

Tietoja Mallinkaisten leirikeskuksesta

Vuokraajan käytettävissä olevat tilat:

  • majoitusrakennus (6 majoitushuonetta, ohjaajien huone, ruokailutila, keittiö, wc-tilat)
  • rantasauna
  • grillikota
  • ulkoalueet: metsäinen rinne majoitusrakennukselta rantaan, pelikenttä, uimaranta
  • vene

Majoitus

Leirikeskuksessa on 6 majoitushuonetta (viisi 8 hengen huonetta, yksi 6 hengen huone) sekä ohjaajien huone (kahden hengen majoitus). Majoitushuoneissa on kerrossängyt ja patjat (ei peittoja eikä tyynyjä). Vuokraaja tuo omat lakanat, peitot/makuupussit ja tyynyt.

Keittiön varustus

Keittiössä on laitoskeittiön tiskikone ja uuni/hella, kaksi jääkaappia ja yksi pakastin. Yleisimpiä ruoanlaittovälineitä löytyy ja ruokailuastiat noin 50 hengelle.

Siivous

Vuokraajat siivoavat tilat vuoronsa aikana sekä poislähtiessä. Seuraava vuokraaja saa tilat siinä kunnossa, johon edellinen vuokraaja on ne jättänyt! Leirikeskuksessa on siivousvälineet ja -aineet. Saunalta tyhjennetään myös tuhkat.

Pelastussuunnitelma

Vuokraajan tulee tutustua ennen vuoroa leirikeskuksen pelastussuunnitelmaan: https://pelsu.fi/mallinkaisten-leiri/. Vuokraaja tai vuoron vastuuhenkilö kuittaa pelastussuunnitelman luetuksi sähköisessä pelastussuunnitelmassa. Kiinteistön pelastussuunnitelman lisäksi jokainen vuokraaja vastaa omasta turvallisuussuunnitelmastaan.