Keltainen talo

Janakkalan Laurinmäen Keltainen talo on ihanan kesäinen keikkapaikka ja kahvila

Laurinmäen Keltaisesta talosta on viime vuosina tullut eläväinen, soiva ja maistuva kulttuurin helmi ainutlaatuisessa ympäristössä. Keltaisen talon kulttuurikahvila toimii 1913 rakennetussa entisessä rukoushuoneessa.  Talo on toiminut monessa tarkoituksessa vuosien varrella ja siellä on mm. käyty koulua, pidetty klinikkaa ja majoitettu sotilaita ja siirtolaisia sota-aikaan. Vuosien ajan talo toimi museon varastona, kunnes 2014 se avattiin kahvilakäyttöön.

Tunnelmallinen talo taipuu konserttien, kurssien, perhejuhlien, teatterin ja runojen näyttämöksi. Konsertteja ja muuta kulttuuriohjelmaa tarjotaan monipuolisesti, myös keväisin ja pitkälle syksyyn! Kesäkaudella kahvila palvelee tuttuun tapaan myös Torpparimuseon lippujen myyntipisteenä ja toivottaa tervetulleeksi aina museon avoinna ollessa. Kahvila on avoinna myös tapahtuma-aikoina.

Keltaisen talon kesäkahvilaa 7.6.-6.8.2023 pyörittää Jaana Moloney: jaanamoloney@gmail.com 0503301462 ja talon vastaavana isäntänä toimii ympärivuotisesti Olli Soini: olli@vihreatalo.fi  , 0505886867.