Keltainen talo

Laurinmäen Keltaisesta talosta on viime vuosina tullut eläväinen, soiva ja maistuva kulttuurin ja kulinarismin helmi ainutlaatuisessa ympäristössä. Keltaisen talon kulttuurikahvila PSL toimii 1913 rakennetussa entisessä rukoushuoneessa.  Talo on toiminut monessa tarkoituksessa vuosien varrella ja siellä on mm. käyty koulua, pidetty klinikkaa ja majoitettu sotilaita ja siirtolaisia sota-aikaan. Vuosien ajan talo toimi museon varastona, kunnes 2014 se avattiin kahvilakäyttöön. Tunnelmallinen talo taipuu konserttien, kurssien, perhejuhlien, teatterin ja runojen näyttämöksi. Konsertteja ja muuta kulttuuriohjelmaa tarjotaan monipuolisesti, myös keväisin ja pitkälle syksyyn!

Keltaisen talon kahvilan uusina yrittäjinä tammikuussa 2018 aloittivat Teatteriseurue PSL, eli Outi Laitinen ja Sanna Saarela. Uudistuneen kahvilan avajaisia vietettiin 18.2.2018. Kesäkaudella kahvila palvelee tuttuun tapaan myös Torpparimuseon lippujen myyntipisteenä ja on avoinna aina museon avoinna ollessa 9.6 – 12.8. klo 11-17. Kahvila on avoinna myös tapahtuma-aikoina.

Keltaisella talolla voi aukioloaikojen ulkopuolella järjestää esim. kokouksia ja perhejuhlia joihin tarjoilut tilataan kulttuurikahvilalta. Tilan vuokra on 20€/tunti tai 180€/vuorokausi. Kysythän lisää: anna-milla.vainio@janakkala.fi. 9.12.2018 – 2.3.2019 talo on kokonaan talvitauolla.