Ioana

Olen Ioana Ellyn, 31-vuotias ja kotoisin Pohjois-Romaniasta. Rakastan taiteita sekä musiikkia ja olen nuoresta saakka itsekin harrastanut lukuisia eri taiteenlajeja. Nautin luovasta tekemisestä.

Ioana valtaistuintuolissa mustiin pukeutuneena ja hymyilevänä.

Asun rauhallisella alueella Turengissa. Iloitsen asuinpaikastani, sillä en enää pystyisi elämään melun keskellä. Saatan olla ainoa, joka metelöi kerrostalossamme, kun äänitän musiikkiani, mutta kukaan ei ole valittanut asiasta. Se on mahtavaa! Muutin Janakkalaan 2015, melkein vuosi suomalaisen aviomieheni tapaamisen jälkeen. Halusin olla hänen kanssaan ja aloittaa yhteiselämän, kuten normaaleilla ihmisillä on tapana.

Luonto on täällä hämmästyttävä, samoin kun se, miten sitä rakastetaan ja kunnioitetaan ja kuinka helppoa sinne on päästä. Olen myös huomannut, että musiikilla on Suomessa tärkeä rooli. Se on yksi suomalaisen kulttuurin tukipilareista ja antaa minulle musiikintekijänä toivoa tulevaisuuteen.

Mieheni on ollut rinnallani alusta saakka. Hän on kiltti ja kannustava, paitsi aviomies myös paras ystäväni. Olen kiitollinen, että hän on vierelläni. Joskus jotkut asiat tuntuvat ylipääsemättömiltä, mutta olemme selvinneet niistä yhdessä. Olemme hyvä tiimi!

Janakkalalla on toki parantamisen varaa monella eri sektorilla, kuten vaikka terveyspalveluissa, joukkoliikenteessä ja työmarkkinoissa, mutta alue kehittyy vuosi vuodelta ja tuskin maltan odottaa täyttä kukoistusta.

Janakkalasta on tullut kotini. Se on paikka, missä olen kasvanut nykyiseksi minäkseni, tunnen oloni turvalliseksi, onnelliseksi ja vapaaksi. Tunnen löytäneeni rauhan ja hiljaisuuden äänekkäässä nykymaailmassa.

Ioana mustiin pukeutuneena katse suunnattuna ohi kameran.

Ioana istumassa valtaistuin-tuolissa mustiin pukeutuneena, kämmenet jalkojen päälle ristikkäin aseteltuna.

Omakuvat on otettu Ioanan kotona antiikkisessa valtaistuin-tuolissa.