Tutustu tontteihin

Tutustu asuinalueisiin, joissa tontteja on tarjolla

Tervakoskella huutokaupataan yksi Mäyrän tonteista 29.5.2021 klo 13.


Eväsoja

Wau mitkä liikenneyhteydet! Eväsojalta hurauttaa Helsinki-Tampere motarille muutamassa minuutissa. Liittymässä on liityntäpysäköintialue, jos hyppäät mieluummin bussin kyytiin kuin ajat itse. Eväsojalla koti on rauhallisessa maalaismaisemassa ja asuinalueella on oma leikkipaikka. Tervakosken viehättävä taajama palveluineen on lähellä. Sen herkkuihin kuuluvat oma uimahalli, leffateatteri ja tietenkin Puuhamaa, joka vesipuistossa nuoriso viihtyisi vaikka joka kesäpäivä.

»Tutustu Eväsojan tontteihin.


Mäyrä

Janakkalan uusin asuinalue lähtee pian rakentumaan metsäiseen, viihtyisään Mäyrään. Mäyrä nivoutuu saumattomasti ulkoilumaastoihin; kotiovelta voi helposti saapastella niin upouudelle lintutornille, uimarannalle kuin valaistuille ulkoilureiteille. Jos suuntaa kylille päin, niin yhtä lähellä ovat Tervakosken kaupat, päiväkodit ja koulut – sekä bonuksena ihana kahvila, uimahalli ja leffateatteri. Ja olisihan se aika hauskaa asua samassa kylässä kuin Puuhanalle!

» Tutustu Mäyrän tontteihin.


Ilveslinna

Ilveslinnna on napakymppi pendelöijälle, Helsinki-Tampere moottoritielle ajaa hetkessä ja silti koti sijaitsee maalaismaisemassa Kalpalinnan harjujen kainalossa.  Ilveslinnalaisilla sekä laskettelukeskus että lähin uimapaikka ovat kävelymatkan päässä ja niin on muuten päiväkotikin: Alueella avasi elokuussa 2018 ovensa vastavalmistunut hirsinen liikuntapainotteinen päiväkoti. Turengin palveluihin on muutama kilometri ja sinne vie turvallinen kevyen liikenteen väylä.

» Tutustu Ilveslinnan tontteihin.


Kyteri

Kyterissä yhdistyvät kaikki turenkilaisuuden hyvät puolet: kaikki palvelut ovat lähellä mutta niin ovat myös valaistut ulkoilureitit ja ladut sekä marja- ja sienimetsät. Kyteristä on kävelymatka lähimmälle laavulle ja silti voit tilata pizzaa kotiinkuljetuksella.

Kyteri on rakentumassa kovaa vauhtia, mutta siellä on vielä muutamia vapaita tontteja.

» Tutustu Kyterin tontteihin.

» Lue, miten Sipilän perhe viihtyy Kyterissä


Kauriinmaa

Komeaan männikköön kasvanut Kauriinmaa Turengin kyljessä laajentuu muutamilla uusilla, metsäisillä tonteilla vielä tänä vuonna. Kauriinmaalta on kivenheitto sympaattiselle Lastujärvelle, jota kiertää talvisin ladut ja kesäisin polut. Kivenheitto on myös taajaman palveluihin, upouudelle tekonurmikentälle, kirjastolle, päiväkotiin, kouluun ja kauppaan. Tai vaikka ravintolaan.

» Tutustu Kauriinmaan tontteihin.


Harviala

Harvialan asuinalue on rakentunut vanhaan kulttuurimaisemaan Harvialan kartanon ja Hiidenjoen väliin. Harvialassa pääset kävellen uimaan ja omalla veneellä vaikka Tampereelle. Harvialassa on oma päiväkoti ja alakoulu. Alue on jo rakentunut hyvinkin valmiiksi, viihtyisten pihapiirien muodostamaksi kyläksi, mutta joitakin tontteja on vielä vapaana. Täällä et asu rakennustyömaalla kuin sen hetken, mitä oman talosi tekeminen kestää.

» Tutustu Harvialan tontteihin.


Stoltinkorpi

Jos haluat ihan oikeasti maalle, Leppäkosken Stoltinkorpi on Sinulle. Stoltinkorvessa asut keskellä hämäläistä maalaismaisemaa, mutta silti naapurin valot tuikkivat syksyn pimeydessä kodikkaasti. Eikä mihinkään oikeasti ole kuitenkaan pitkä matka, sekä Tervakoski että Turenki palveluineen ovat 10 kilometrin päässä ja upea Kiipula kuntoilupalveluineen, puutarhoineen ja kahviloineen vielä lähempänä. Leppäkosken läpi virtaa Puujoki virkistysmahdollisuuksineen ja kylässä on oma alakoulu.

» Tutustu Stoltinkorven tontteihin.