Koulukino

KOULU- JA NAPEROKINOT KEVÄTLUKUKAUSI 2023

Koulu- ja naperokinot kuuluvat Janakkalan kulttuurikasvatussuunnitelmaan, eli kulttuuripolkuun. Lisätietoa kulttuuripolusta: https://www.janakkala.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kulttuuri/kulttuurikasvatus/

Näytökset pidetään Kino Tervakoskella, Tervakosken seuratalolla 6.-21.3.2023 näytösaikataulun mukaisesti. Osoite on Seuranaukio 3, 12400 Tervakoski. Näytöksiin pitää varata paikat etukäteen.

Näytökset ovat maksuttomia Janakkalan kouluille ja varhaiskasvatusryhmille. Varhaiskasvatuksen ryhmille (3-6 vuotiaat) kustannetaan myös kyydit kulttuurituottajan ohjeen mukaisesti (ohje on lähetetty sähköpostitse). Alakoulu, yläkoulu ja lukio vastaavat mahdollisista kuljetuskustannuksistaan itse. Yksi oppilas/ryhmä/luokka voi ilmoittautua vain yhteen näytökseen.

Tervakosken ulkopuolelta tulevien kannattaa järjestää kimppakyydityksiä, mutta varatkaa ensin paikat näytökseen ennen kuin tilaatte kyydin. Elokuvasalissa on 256 paikkaa, joten useampi ryhmä/luokka mahtuu samaan näytökseen mainiosti.

Näytettävät elokuvat ikäluokittain. Elokuvien esittelyissä myös linkit elokuvakohtaisiin tehtäviin.

Näytösaikataulu.

Paikat näytökseen pääsee varaamaan tästä. Vahvistamme varauksenne mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse. Järjestäkää kyydit yms. vasta kun olemme vahvistaneet paikkanne, koska varauslomakkeelle ei saa tehtyä reaaliaikaista laskuria vapaille paikoille. Pyrimme toteuttamaan ykköstoiveet saapumisjärjestyksessä.